Home Mozaik Nevjernom mužu otkinula vilicu i jezik pred ljubavnicom: Kamere sve snimile, liječnike...

Nevjernom mužu otkinula vilicu i jezik pred ljubavnicom: Kamere sve snimile, liječnike dočekao užas!

302
0

Stravična scena dogodila se 8. kolovoza u kolumbijskom gradu Ciudad Bolivar, kada je razbješnjela žena metkom otkinula čeljust nevjernom mužu uhvaćenom u prijevari.

Ona ga je u ponedjeljak navečer oko 22 sata došla tražiti u kockarnicu. Čim je ušla, shvatila je da je njen suprug u društvu još jedne osobe koja mu je, prema nekim svjedocima, ljubavnica, što je kod njegove supruge izazvalo nekontrolirani bijes, prenosi portal La Kale Blu Radio.

Žena je odmah zgrabila pištolj iz zaštitarove futrole i upucala svog partnera u glavu. Metak ga je pogodio u lice i raznio mu donju polovicu usta. Sve se odigralo vrlo brzo pred očima zapanjenih posjetitelja kockarnice i navodnog ljubavnika, a muškarac je na mjestu ostao bez donje čeljusti, zuba i jezika.

Na društvenim mrežama pojavile su se i snimke telefona i sigurnosnih kamera, no brzo su uklonjene zbog vrlo uznemirujućeg sadržaja.

Unesrećenog su prevezli u bolnicu, gdje su mu jedva spasili život, a sada mu liječnici pokušavaju rekonstruirati lice.

U međuvremenu, žena je uhićena na licu mjesta i nalazi se u pritvoru.

Lokalne vlasti izdale su priopćenje u kojem pozivaju građane na toleranciju i izbjegavanje nasilja koje će završiti tragično, ne samo za sudionike nego i za njihove obitelji.

Previous articleDinamu dobar ždrijebu Ligi prvaka!
Next articleDinamovi navijači na Fejsu nakon ždrijeba: Isprika zbog našeg rugla od stadiona

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here