Home Sport Nevjerojatan bug s Modrićem u novoj igrici EA Sports FC 24

Nevjerojatan bug s Modrićem u novoj igrici EA Sports FC 24

137
0

EA Sports FC 24, najnovije izdanje poznate nogometne simulacije Electronic Artsa, izaziva kontroverze među igračima nakon 30 godina poznatih pod nazivom FIFA. Unatoč dugogodišnjem uspjehu, nova promjena imena i neki neželjeni bugovi doveli su do nezadovoljstva zajednice ljubitelja video igrica.

Na društvenim mrežama, posebno na Twitteru, pojavile su se brojne prijave bugova, a jedan od njih istaknuo se u središtu pažnje. Luka Modrić, hrvatski nogometni virtuoz, neočekivano je postao glavni akter virtualnog svijeta, mašući rukama, plešući i izvodeći čudne pokrete. Snimka ovog neobičnog ponašanja brzo je postala viralna, s igračem koji je odlučio tagirati EA Sports u nadi da će dobiti objašnjenje. I dok su igrači izražavali svoje nezadovoljstvo, franšiza se još uvijek nije oglasila povodom ovog problema.

Iza ovih tehničkih izazova stoji HyperMotion V tehnologija koju je EA Sports uveo kako bi igra bila što vjernija stvarnosti. Ova tehnologija koristi kamere s pravih nogometnih utakmica kako bi precizno prenijela kretnje igrača u virtualni svijet. Pomoću umjetne inteligencije, te se kretnje pokušavaju replicirati u najsitnijim detaljima.

Unatoč izazovima, zajednica igrača očekuje brzu reakciju Electronic Artsa i rješavanje bugova kako bi iskustvo igranja postalo ugodnije za sve ljubitelje nogometnih video igrica.

Bug pogledajte na linku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here