Home Najnovije Šokota izazvao kontroverzu: ‘Ne daj Bože da Hajduk osvoji naslov’

Šokota izazvao kontroverzu: ‘Ne daj Bože da Hajduk osvoji naslov’

236
0

Bivši nogometaš Dinama, Tomo Šokota, stvorio je popriličnu buru svojim izjavama gostujući u emisiji Sport Nedjeljom. Poznat po svojim oštrim stavovima, Šokota nije štedio riječi kad je iznio svoje mišljenje o trenutnoj situaciji u hrvatskom nogometu, posebno se osvrćući na potencijalni uspjeh Hajduka u borbi za naslov prvaka HNL-a.

Izrazivši nostalgiju za vremenima pod vodstvom kontroverznog Zdravka Mamića, koji je kasnije osuđen za pljačku Dinama, Šokota je izjavio da je tada bilo bolje nego sada. Ovo iznenađujuće priznanje ostavilo je mnoge u šoku, s obzirom na Šokotinu prošlu ulogu kao borca protiv Mamićevog utjecaja.

No, najveći šok uslijedio je kada je Šokota komentirao trenutnu borbu na vrhu HNL-a, gdje Hajduk teži osvajanju naslova nakon dugih 19 godina. “Ne daj Bože da Hajduk bude prvak”, izjavio je Šokota, izražavajući svoje strahovanje od moguće promjene dinamike u hrvatskom nogometu. Njegove riječi sugeriraju da bi Hajdukov naslov mogao pokrenuti lavinu promjena i otežati situaciju Dinamu, ali i drugim klubovima poput Rijeke i Osijeka.

Ove kontroverzne izjave Šokote dodatno će potaknuti raspravu o trenutnom stanju i rivalstvu među hrvatskim nogometnim klubovima, stvarajući napetu atmosferu uoči završetka sezone.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here