Home Sport Nevjerojatan kaos na Copi: Urugvajci na tribini spašavali najmilije od suparničkih navijača!...

Nevjerojatan kaos na Copi: Urugvajci na tribini spašavali najmilije od suparničkih navijača! (VIDEO)

102
0
3ff14e9d da95 4651 8633 00663e460517
X

Kolumbijska reprezentacija osigurala je plasman u finale Copa Americe pobjedom protiv Urugvaja rezultatom 1:0. Utakmica se održala u Charlotteu, a jedini gol postigao je Jefferson Lerma u 39. minuti.

Igra s Igračem Manje

Kolumbija je vodstvo uspjela sačuvati unatoč činjenici da su cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje. Desni bočni igrač Daniel Munoz isključen je zbog crvenog kartona, no unatoč tome, Kolumbija je uspjela izdržati sve napade Urugvaja i osigurati finale protiv Argentine u ponedjeljak.

Kaos na Tribinama: Nunez u Središtu Skandala

Međutim, utakmicu je zasjenio incident na tribinama američkog stadiona. Nakon utakmice, Darwin Nunez, napadač Urugvaja i Liverpoola, uletio je na tribinu punu navijača Kolumbije te na njih krenuo šakama.

Razlog Nunezovog Napada

Prema navodima urugvajskih medija, tučnjava je izbila jer su navijači Kolumbije maltretirali članove Nunezove obitelji koji su sjedili odmah do njih. Ogorčen situacijom, Nunez je šakama krčio put kroz navijače kako bi spasio svoje najmilije.

Urugvajski Igrači Uključeni u Incident

Nunezov primjer slijedili su i ostali urugvajski igrači. Oni tvrde da su organizatori članove njihovih obitelji stavili među navijače Kolumbije, što je izazvalo kaos. Igrači su se penjali na tribine kako bi spasili svoje obitelji od napada.

Nastavak Sukoba

Nakon što je izveo obitelj na sigurno, Nunez se vratio na tribinu. Navijači Kolumbije su ga počeli vrijeđati, na što je on odgovorio gađajući ih stolicom s terena.

Najpotresnija Scena Kaosa

Najpotresniji trenutak zabilježen je nakon što se situacija smirila. Nunez je na terenu tješio svoje uplakano dijete, koje je bilo fizički napadnuto na tribinama. Incident je pokazao ozbiljan nedostatak redara i policajaca na stadionu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here