Home Mozaik Nevjerojatan video: Masovna tučnjava učenika i roditelja u srednjoj školi u Arizoni!

Nevjerojatan video: Masovna tučnjava učenika i roditelja u srednjoj školi u Arizoni!

154
0

U srednjoj školi u Arizoni izbila je masovna tučnjava kada su se više od 30 učenika i jedan roditelj potukli tijekom pauze za ručak. Srednja škola Tucson bila je blokirana nekoliko sati nakon tučnjave u utorak, piše Daily Mail.

Snimka incidenta objavljena na društvenim mrežama prikazuje uznemirujuću scenu dok studenti udaraju i pucaju.

Tučnjava je počela nakon što je roditelj, odjeven u crvenu košulju i traperice, navodno ušao u kampus kako bi se suočio sa grupom djece koja su napala njegovog sina s posebnim potrebama.

Kada je stigao, zatekao je djecu kako napadaju dječakova brata koji ga je štitio, rekao je rođak za Daily Mail.

Vidi se kako roditelj u crvenoj košulji i trapericama sudjeluje u tučnjavi i leži na tinejdžeru dok ga stariji muškarac hvata za vrat.

Tucsonova policija je priopćila da je roditelj priveden, ali njegovo ime nije objavljeno.

Njegova sestra Rosalinda Martinez rekla je za Daily Mail da je njezin brat pušten u utorak navečer i da je optužen samo za ometanje nastave.

– Sudac je vidio sve snimke i shvatio okolnosti te mu je rekao da su mogli učiniti i drugačije i sve to izbjeći, rekao je Martinez.

Vlasti vjeruju da je tučnjava počela kada je muškarac stigao u kampus tijekom pauze za ručak.

U tučnjavi nije korišteno oružje i nitko nije ozlijeđen, priopćila je policija.

U međuvremenu, u objavama roditelja na društvenim mrežama stoji da su neka djeca prskana prije blokade škole te da je u školi bila jaka policijska prisutnost.

Kada je Daily Mail kontaktirao policiju u Tucsonu, rečeno je da policajci koji su bili na licu mjesta nisu koristili nikakvu silu, uključujući papar sprej.

Previous articleNastavljeno suđenje Petru Bočkaju: Prikazana cijela snimka nesreće i bijega s razvaljene benzinske postaje
Next articleLukašenko: Nisam očekivao da će se ruska operacija u Ukrajini tako odužiti, upotreba nuklearnog oružja bila bi neprihvatljiva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here