Home Sport Nevjerojatno ponašanje zvijezde Brazila: U studiju trljao noge brazilskog Ronalda! (VIDEO)

Nevjerojatno ponašanje zvijezde Brazila: U studiju trljao noge brazilskog Ronalda! (VIDEO)

355
0

Brazil je pobjedom nad Švicarskom (1:0) već nakon drugog kola skupine osigurao prolazak u nokaut-fazu SP-a. Osim strijelca Casemira, junak pobjede bio je Rodrygo, koji je ušao na poluvremenu i pred kraj utakmice namjestio trijumfalni gol.

Zato je nakon utakmice velikan i stručni televizijski komentator Ronaldo Nazario krilnog napadača Reala pozvao na razgovor u studio. Kada je čuo tko ga zove, Rodrygo je otrčao u studio u punoj opremi te u fotelju sjeo u dresu i kopačkama. Toliko je bio impresioniran legendom da je cijelo vrijeme zaljubljeno gledao Ronalda te zamuckujući govorio: “Velika mi je čast pričati s Vama… Ovo je senzacionalno…”

Međutim, ono što je Rodrygo napravio na kraju kratkog razgovora je nevjerojatno i postalo je viralno. Nakon pozdrava i rukovanja s Ronaldom sagnuo se među njegove noge te ga trljao i mazio po njima. Zatim je to ponovio na svojim nogama. Ronaldo je šokirano gledao što mu Rodrygo radi, a onda se grohotom nasmijao. Mladi as kasnije je objasnio: “To sam napravio da na mene prijeđe malo Ronaldove magije.”

Previous articleOvo je trenutna projekcija drugog kruga: Hrvatskoj u osmini prijeti Njemačka, a u četvrtfinalu joj se smiješi krvnik
Next articleEFA i Lista za Rijeku organiziraju konferenciju: ‘Energetska održivost u Europskoj Uniji. Od energetske krize do suvereniteta i autonomije’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here