Home Mozaik Nevjesta napravila paklenu osvetu za svekrvu i svekra: Ono što im je...

Nevjesta napravila paklenu osvetu za svekrvu i svekra: Ono što im je učinila neće moći zaboraviti

314
0

Mlada tvrdi da su joj svekar i svekrva namjerno pokušali spriječiti napredovanje na poslu kako bi je prisilili da posluša njihove zahtjeve za vjenčanje jer su tvrdili da je “prezauzeta svojom karijerom”. No, strategija im se izjalovila kada je žena na dan vjenčanja odlučila odjenuti jeftinu crnu haljinu, a prije toga je iz inata iskeširala pozamašnu svotu za elegantnu haljinu za posao. Mladenka se nadala da će ‘osvetnička’ haljina roditeljima njezina supruga dati do znanja da joj je posao jednako važan kao i dan vjenčanja te da su njihovi pokušaji da je odvrate od fokusiranja na karijeru propali.

Na Redditu kako bi objasnila priču iza svoje haljine, žena, sada razvedena, rekla je: “Roditelji mog bivšeg supruga htjeli su da moje vjenčanje bude njihovo, ali ja sam to odbila. Moj bivši je znao da radim na promociji i rekao je mojim roditeljima o tome. Odlučili su pokušati sabotirati moje napredovanje tako što će me bivši stalno maltretirati na poslu, a kod kuće su započinjali duge svađe sa mnom kako bih bila previše iscrpljena da se fokusiram na posao”, tvrdi. Kad sam to rekla bivšem, rekao mi je ‘ako želiš imati malo mira kod kuće da se možeš usredotočiti na posao, onda popusti svemu što moji roditelji žele za vjenčanje’, dodaje.

Tada se razbjesnila zbog manipulacije supruga i njegove rodbine te se žena osvetila: “Odlučila sam da je malo osvete na redu. Pronašla sam na internetu crnu haljinu za 40 dolara tjedan dana prije vjenčanja koja će mi poslužiti kao vjenčanica. Negdje prije vjenčanja, moj mi je šef rekao da će moje unapređenje biti objavljeno na sastanku u tjednu nakon vjenčanja. Pa sam otišla kod lokalnog dizajnera i kupila haljinu od 500 dolara za taj trenutak.

“Onda idem naprijed i uvjeravam roditelje svog bivšeg muža, svu obitelj i prijatelje koje su pozvali (pa, kvragu, ispunili su većinu mog popisa uzvanika za vjenčanje svojim gostima) da dođu i saznam da sam potrošila puno novac za radnu haljinu i jedva nešto za haljinu koju sam nosila za vjenčanje,” nastavlja ona.

“Sjećam se da sam mnogima rekao: ‘Vjenčanje mi jednostavno nije toliko važno koliko moj posao.’ Očito je to jako posramilo mog svekra i svekrvu.”

Roditelji njezina bivšeg supruga to su užasno podnijeli, no mladenka je svojom odlukom bila više nego zadovoljna. I dugoročno se isplatilo. “Na kraju sam haljinu dala mlađoj sestri svog bivšeg muža… Prošlo je gotovo desetljeće, razvela sam se od bivše i odselila, ali koliko sam zadnji put vidjela na Facebooku, ona i dalje nosi haljinu na obiteljskim događanjima , i bez sumnje kvari raspoloženje vještice od svoje majke. To je uistinu dar koji se nastavlja davati.”

Previous articleMonstrum ubio dvogodišnju kćer: ‘Majci je najavio što će učiniti, scena je bila jeziva‘
Next articleAleksandra je ovo napravila bivšem na vjenčanju: Isplivao snimak, ljudi gledali u nevjerici (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here