Home Vijesti Nezaposlena Riječanka oglasila usluge: Pola sata oralnog seksa 400 kuna, od 11...

Nezaposlena Riječanka oglasila usluge: Pola sata oralnog seksa 400 kuna, od 11 do 15 imala ‘happy hour’

2184
0

Na Prekršajnom sudu u Rijeci kažnjena je 42-godišnjakinja koja se prostituirala kako bi prehranila obitelj, a u ponudi svojih seksualnih usluga imala je i tzv. ‘happy hour’.

‘Ako želiš diskreciju, a pritom i dobar provod s privlačnom interesantnom djevojkom 175/58, 35 godina, kontakt broj 092……”, ‘Diskretna, privlačna i mazna djevojka iz Zagreba, priuštit će ti nježnu masažu cijelog tijela’, ‘Samo za tebe, komunikativna i maštovita plavuša pružit će ti ugodne trenutke u intimnoj atmosferi. Happy hour od 11-15 h’, ‘Zgodna i simpatična lap dance plesačica ostvarit će tvoje intimne snove’.

Bili su to oglasi što ih je objavljivala između srpnja 2014 i ožujka 2015. godine, kada je uhićena u policijskoj akciji u kojoj je jedan od riječkih inspektora glumio mušteriju. Nazvao je na jedan od objavljenih telefonskih brojeva i tražio seksualnu uslugu koja je oglašena. Žena koja je odgovorila na poziv tvrdila je da je ona samo posrednica, dok druga žena pruža usluge masaže i oralnog seksa. Objasnila mu je da pola sata takve usluge stoji 400 kuna, te mu rekla da dođe u stan na Vežici.

Kad je stigao otkrila mu je da se zapravo ona javila na telefon, te da će mu ona pružiti seksualnu uslugu. No, najprije joj je morao platiti 400 kuna. Nakon što mu je rekla da se razodjene i legne na krevet policajac joj je pokazao službenu značku.

Muž je znao da se prostituira

Ubrzo je utvrđeno da je riječ o 42-godišnjakinji iz Zagreba, koja je očito u oglasu slagala svoje godine. Ova nezaposlena blagajnica sa suprugom je živjela u Rijeci, a prostituciji se odala zbog neimaštine.
‘Suprug je znao čime se bavim. To je bio jedini način da dođemo do novca”, uvjeravala je nakon uhićenja. I prije pet godina je proglašena krivom za prostituiranje. To joj je sada bila otegotna okolnost, te je ponovno kažnjena za kršenje Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira čiji članak 12. sankcionira upravo odavanje prostituciji. Dobila je novčanu kaznu od 445 kuna, a mora podmiriti i 500 kuna sudskih troškova.

Previous articleHitan apel darivateljima krvi!
Next articleBrainobrain Centar dolazi u Rijeku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here