Home Mozaik Nicole Kidman potpuno gola: Snimila vruće scene s 20 godina mlađim kolegom...

Nicole Kidman potpuno gola: Snimila vruće scene s 20 godina mlađim kolegom (FOTO)

804
0

Holivudska glumica Nicole Kidman (54) i dalje mami uzdahe gdje god se pojavi, a sada je dodatno zahuktala medijske stupce, nakon što se saznalo da je za novu ulogu skinula svoju novu ulogu, te vruće scene s 20 godina mlađim kolegom već su izazvali pravu uzbunu.

Izazvala je kontroverzu eksplicitnim scenama u filmovima “Eyes Wide Shut” i “Birth”, a priča bi se mogla ponoviti zbog serije “Nine Perfect Strangers”. Scene koje su gledatelji imali prilike vidjeti već su izazvale lavinu reakcija na društvenim mrežama, a među češćim komentarima našli su se korisnici koji misle da je mladi Meni Jasint pravi sretnik.

Inače, lijepa glumica ranije se našla u problemima upravo zbog golišavih scena. Prvi put joj se to dogodilo kada je 1999. glumila s tadašnjim suprugom Tomom Cruiseom u filmu “Eyes Wide Shut” zbog njihovih eksplicitnih scena seksa.

Pet godina kasnije izazvala je kontroverzu s filmom “Birth” zbog scene u kojoj se kupa s kolegom, tada 10-godišnjim dječakom Cameronom Brightom. Australka je o tome progovorila na Venecijanskom filmskom festivalu.

„Nije da sam htjela snimiti film u kojem ljubim 10-godišnjeg dječaka. Htjela sam snimiti film u kojem razumijete ljubav ”, istaknula je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here