Home Mozaik Nije imala seks s mužem 11 godina, a onda je otkrio što...

Nije imala seks s mužem 11 godina, a onda je otkrio što ona radi svake noći: Isti tren mu je pao mrak na oči

80
0
Photo by Inzmam Khan: https://www.pexels.com/photo/man-in-black-shirt-and-gray-denim-pants-sitting-on-gray-padded-bench-1134204/

Jedan očajan Britanac obratio se terapeutu s konretnim problemom koji se javlja kod mnogih parova, ali nitko ne razgovara javno o tome. On tvrdi da je u totalnoj depresiji – radi samo da bi platio račune i u njegovom životu nema više zabave i intimnosti.

“Ja ima 37 godina, moja supruga 34. Žena i ja nismo vodili ljubav punih 11 godina, otkada nam se rodila kćer. Bilo mi je to sasvim razumljivo na početku jer je to normalna stvar poslije rođenja, ali ona nikada više nije povratila svoju želju za seksom”, kaže muškarac.

Svaki put kada joj predloži da seksaju, ona ga grubo odbije pa se prestao truditi. Što je najgore, Britanac kaže da više ne voli svoju ženu i nije siguran kakva im je zajednička budućnost. To nije kraj njegovim problemima, ali kako kaže, sve počinje iz kreveta.

“Stalno se svađamo i zbog najvećih gluposti i siguran sam da je to zbog nagomilane frustracije. Da stvari budu još gore, slučajno sam otkrio što ona radi svake noći kada ja zaspim, obično je to pred ponoć. Razgovara s prijateljima preko Facebooka i stalno se žali na mene i kako je ja ne puštam na miru s tim seksom. Ispada kao da sam ja neki nasilnik koji je tjera na vođenje ljubavi”, kaže očajan muškarac.

Terapeut mu je brzo odgovorio:

“Odali ste baš depresivnu sliku. Recite supruzi da vaš brak ne može opstati u ovakvim uvjetima, kao i da vaše stalne svađe nikako nisu dobre za vašu kćer. Inzistirajte na tome da zajedno radite na obnovi vaše veze i seksualne kemije ili se dogovorite da se rastanete na što miroljubivi način.

Previous articleNa području Umaga na dubini od 8 do 9 metara pronađena mina iz Drugog svjetskog rata
Next articleRoman Brnada nije bio ubrojiv, za mjesec dana mogao bi na slobodu?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here