Home Mozaik Nije News bar: Slavko Linić održao predavanje na Ekonomskom faxu!

Nije News bar: Slavko Linić održao predavanje na Ekonomskom faxu!

1796
1

Slavko Linić žari i pali znanstvenom zajednicom! Pred 8 studenata riječkog Ekonomskog fakulteta tako je ovaj tjedan održao predavanje “Institucije u funkciji investicija”! 

O tome su javnost upoznali putem facebooka.

“Gospodin Slavko Linić, diplomirani student Ekonomskog fakulteta u Rijeci i predsjednik Centra ALUMNI EFRI, svoje bogato poslovno iskustvo je podijelio sa studentima u sklopu programa EFRI Networking Week-a. Tom prilikom je održao predavanje na kolegiju Poslovno okruženje 2, a na temu: “Institucije u funkciji investicija”.’

Post se počeo širiti društvenim mrežama i uspio je skupiti popriličan broj negativnih komentara i reakcija. Neki su se zapitali je li nekadašnji ministar financija u SDP-ovoj vladi Zorana Milanovića, koja je poznata kao najneuspješnija vlada u hrvatskoj povijesti i koja je uništila poduzetništvo, govorio studentima o predstečajnim nagodbama ili možda o svojoj ideji spašavanja brodogradilišta novcem građana iz mirovinskih fondova. 

“Kakav intelektualni zločin, dovest ovog lika da predaje na EF”, jedan je od komentara. Drugi komentator se zapitao “je li itko od prisutnih imao akademsku slobodu i muda da im objasni svoje remek-djelo: predstečajnu nagodbu?”

Nakon slučaja Bandićevog počasnog doktorata i gostovanja osuđenog ratnog zločinca Darija Kordića na zagrebačkom sveučilištu, izgleda da riječko sveučilište ne zaostaje za svojim akademskim kolegama iz metropole.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here