Home Mozaik Nije znao što je to: muškarac je vidio neobičnu životinju na cesti,...

Nije znao što je to: muškarac je vidio neobičnu životinju na cesti, a onda je shvatio o čemu je riječ

194
0

Hugo Reguero nedavno se vozio udaljenom zemljanom cestom u blizini svoje kuće u središnjoj Argentini kada mu je nešto zapelo za oko. Tamo je, polako hodajući stazom ispred sebe, ugledao tajanstvenu ružičastu figuru kakvu Reguero nikada prije nije vidio.

Vidio sam da se nešto čudno kreće pa sam stao, rekao je Reguero za The Dodo. Izlazeći iz svog automobila i približavajući se, Reguero je saznao nevjerojatnu istinu. Životinja na koju je naletio bio je ružičasti vilinski armadilo, podzemna vrsta koja se rijetko viđa. Reguero je bio zapanjen.

Viđanja ružičastih vilinskih armadila toliko su rijetka, zapravo, da ih je jedan predani istraživač armadila tražio 13 godina, a da nije uspio uočiti nijednog u divljini. Reguero je u međuvremenu slučajno naletio na jednog, što je vjerojatno susret koji se događa jednom u životu. Bio sam jako sretan što sam ga vidio, rekao je Reguero.

Ne zna se mnogo o rasponu i populaciji ovih neuhvatljivih životinja, s obzirom na to da većinu života provode pod zemljom, pa je Reguero dao sve od sebe da dokumentira susret, a istovremeno se pobrinuo da armadillo nije u opasnosti. Čekao sam da se makne s puta kako mu se ništa ne bi dogodilo, rekao je Reguero.

dr. Marijel Superina potvrdio je da je životinja koju je Reguero vidio tog dana doista ružičasti vilinski armadilo te da je susret bio sretan. “Prava je privilegija vidjeti jedno od ovih malih stvorenja u divljini”, rekao je Superina, pohvalivši Reguera za njegovo ponašanje tijekom susreta. Samo je snimio životinju, ali je nije dirao niti je na bilo koji drugi način uznemiravao – i to je prava stvar!“, dodala je.

Previous articleOnlyFans zvijezda priznala: ‘Spavala sam s 300 ljudi u samo 12 mjeseci, ovo su najčudniji zahtjevi obožavatelja’
Next articleAko ste plivali s lećama, sigurno ćete prestati: Ono što se dogodilo ovoj ženi nije za svakoga (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here