Home Vijesti Nike greškom zamijenio eure i kune, Hrvati se raspametili: ‘Najbolji šoping ikada!‘

Nike greškom zamijenio eure i kune, Hrvati se raspametili: ‘Najbolji šoping ikada!‘

157
0

Neplanirana najveća blagdanska sniženja jučer su obradovale brojne kupce na web shopu Nikea. Hudice koje koštaju 500 kuna, prodavale su se po 65, toliko su došle i kratke hlače s motivima NBA momčadi, dok su majice snižene s 230 na 30 kuna. I sve se to dogodilo potpuno neplanirano, kao posljedica greške. Petnaestak sniženih artikala nestalo je u rekordnom razdoblju.

Naime, kad snižene cijene pomnožite s trenutnim tečajem eura dobivate njihovu prvotnu cijenu. Tako su se, čini se, jučer u američkom robnom gigantu odlučili cijene u kunama zamijeniti s onima u eurima tjedan dana prije ulaska Hrvatske u eurozonu. Zamijenili su brojeve, no kratica za valutu ostala je ista pa je odjeća umjesto 65 eura, koštala 65 kuna.

Brzo su to primijetili kupci. Poveznice na web shop Nikea širile su se i užarile WhatsApp i Facebook grupe, a tvrtka je izgubila desetak tisuća kuna.

  • Bila je to najbolji božićni šoping u mojoj povijesti – govori za Jutarnji list, ne skrivajući oduševljenost, jedan od sretnih kupaca. Najbolju ovogodišnju akciju otkrio mu je prijatelj obavijestivši ga porukom o neviđenim sniženjima. Ni naš sugovornik ih nije sačuvao za sebe, nego je radosnu vijest podijelio sa svojim kolegama
Previous articleVlatka Pokos napadnuta nakon što je kritizirala Lovrena: ‘Zagreb je okupirala horda primitivaca’
Next articleNišta od Gvardiola: Neće igrati na Četiri kafića, a najmanje su dva razloga za to

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here