Home Vijesti Nikola Ivaniš PGS-ov kandidat za riječkog gradonačelnika

Nikola Ivaniš PGS-ov kandidat za riječkog gradonačelnika

1677
15

ivanisPrimorsko-goranski savez će za riječkog gradonačelnika kandidirati predsjednika riječke Gradske organizacije političkog tajnika Nikola Ivaniša. Na današnjoj tiskovnoj konferenciji je istaknuto kako su u PGS-u procijenili da neće moći surađivati sa strankama s kojima vjerojatno neće imati ista stajališta o budućnosti ‘3. maja’ i provedbi postupka privatizacije. Ivaniša bi u Rijeci trebala podržati i Akcija mladih.

15 COMMENTS

 1. Nemam ništa protiv ovog čovijeka, ali mislim da je više dosadan na ovoj političkoj sceni kao i mnogi drugi koje svakodnevno gledamo i koji se cijelo vrijeme vrte u krug.
  Kad će više mlade, neiskvarene i nestranačke osobe preuzeti odgovornost da se spasi ova zemlja, ako se još uopće da što spasiti ?

 2. Kandidatura Dr.Ivaniša je još jedna farsa u režiji SDP-a. Do jučer je pregovarao s SDP-om o koaliciji, a danas je kandidat za Gradonačelnika? Očito je da je postignut dogovor, koji zadovoljava njegov položaj u režimu vlasti u gradu. Da je želio biti i profesionalni političar, On Dr.Ivaniš je to odavno mogao, kad je bio u uzletu PGS i imao mjesto Župana u PGŽ. Zaključujem, to je farsa, koja koristi SDP-u.

 3. @komandant mark
  Razmišljanje vam je točno na razini stripova. Po čemu biste prepoznali sposobnost i neiskvarenost neke mlade , pa još i nestranačke osobe. Po tome što bi ta osoba rekla?

 4. @fcabrijan
  Da li vam je ikad palo na pamet kako se diskreditirate ovakvim kontradiktornim postovima. Vama je problematično i kad Ivaniš pregovara i kad ne pregovara s SDP-om.
  De facto, budući da isključivo i neargumentirano napadate PGS, radite u korist SDP-a. Slične rezultate ima i Lista za Rijeku, ne podržavaju Muzura, jer realno ima šanse za pobjedu na izborima za župana. Fcabrijan, zašto se ne priključite svojim istomišljenicima?

 5. nado, izvrcete teze. nije sporno kad pgs ne pregovara sa sdp-om nego kada pregovara. pregovarali ste godinu dana i odustali jer niste dobili fotelje koje ste tražili. sada se pokušavate izvuci izmišljanjem razmimoilazenja oko 3.maja i slično. nakon izbora cete opet pregovarati (ako predjete prag) jer ce sdp-u faliti par glasova za vecinu. to se zove nevjerodostojnost i s takvom politikom necete daleko dogurati.

 6. @alter
  Kad bi PGS dobio u pregovorima dovoljan broj “fotelja” da može značajno utjecati na politiku Grada, zašto da ne? PGS-u je cilj bolje upravljanje gradom a ne bježanje od odgovornosti.
  Vi lijepo napišite koju političku opciju podržavate pa će biti jasnija vaša “argumentacija”.

 7. o bože me oslobodi! pa zasto onda ne idete s njima otvoreno? zar je cijeli smisao djelovanja pgs dogovor oko toga hocete li dobiti 3 ili 4 fotelje? kako to da je prije izbora problem u ‘razlicitim gledistima na privatizaciju 3.maja’, a poslije izbora to vise nece biti problem?

 8. @nada.jelinic-starcevic
  Ne, nego što je učinila.
  U totalno iskvarenom društvu kao što je ovo, takve osobe nisu podobne niti poželjne.
  Nama nisu potrebni oni koji samo pričaju, već oni koji djeluju. Odmah i sad.
  Nažalost, mislim da nas ni junaci stripova više ne bih mogli spasiti. 🙂

 9. ajde nado bar ste iskreni, cijenim to. poruka dopredsjednice pgs-a biračima: iza izbora (ako prođemo) osiguravat cemo vecinu sdp-u po cijeni 3-4 fotelje.

  vrijedi li to samo za grad ili je dogovor postignut i na razini pgž?

 10. @Nado.Deset sam se godina intezivno bavio politikom.Dvanajst godina pratim i komentiram što se događa. Poslušat ću Vas,angažirati ću se ponovo u aktivnoj politici, koja je za promjene u ovom gradu i kraju

 11. @fiume i alter
  Nisam sigurna jeste li jedna ili dvije osobe.
  Dobronamjerno vam objašnjavam poziciju PGS-a a vi stalno jednu te istu laž. Umjesto fiume i alter uzmite si nickname gramofon.

  Zašto se bojite priznati svoje političko opredjeljenje?

 12. na prošlim izborima gospodin se je kandidirao pod logom; Nikola vaš gradonačelnik. Sada bi se mogao pod parolom: Nikola vaša potrošena priča ! (ilitiga menjaj gramofon)… Kandidatura idje u prilog podjele plijena (ozirom nije dobiveno dovoljan broj fotelja). Ali ta koalicija radi za blok vladajućih iz esdepea (ista je to ekipa). A ti Nado, uloga ti je pijunska koja kreće u napad bez zaštite. Kao mi 1991. kada smo se probijali prema Derventi…pa smo se izvlačili 8 dana nakon dogovora s kojima se Riječani mogu povući bez da im padne dlaka s jajeta…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here