Home Najnovije Nikola Kalinić: U Hajduku ću završiti karijeru

Nikola Kalinić: U Hajduku ću završiti karijeru

69
0

Nikola Kalinić se nakon tri i pol mjeseca pauze vratio treninzima u Hajduku, s kojim je na pripremama za nastavak sezone. Hajdukov napadač je u rujnu prošle godine na utakmici protiv Istre zaradio rupturu mišića zbog koje je dugo izbivao, ali je spreman za nastavak sezone, o čemu je govorio u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

“Nakon tri i pol mjeseca pauze trebat će mi vremena da uhvatim formu. Ne mogu sve odmah. Bolje da se dobro spremim. Hvatam zalet. Samo sam sedam dana u treningu i ne očekujem da sam u punoj formi. Ali ide nabolje”, rekao je Kalinić, koji je komentirao i priče da on i Marko Livaja ne mogu igrati zajedno:

“A da ja vidim tko je to lansirao da ne bismo mogli?! Sigurno nisu nogometni stručnjaci lansirali tu dilemu. Drugačiji smo igrači, ja sam devetka, a Livaja se razmješta po pozicijama kako mu najbolje paše. On je i devet, i devet i pol, i deset. Livaja je sve. On igra gdje želi. Različiti smo i nije čudno da se slažemo u igri. Nije slučajno da je ujesen od tri moja gola Livaja dva namjestio.”

Kalinić je ove sezone upisao sedam nastupa za Hajduk prije ozljede. Ugovor mu traje do kraja sezone, a prije tjedan dana je napunio 35 godina. Novinar ga je pitao je li ovo posljednja sezona u njegovoj karijeri.

“Nije kraj. Ne razmišljam o tome, igrat ću dokle se god budem dobro osjećao i bio sposoban da pomognem, ali Hajduk je sigurno zadnji klub u mojoj karijeri”, odgovorio je nekadašnji hrvatski reprezentativac.

Previous articleSlovenska sportska zvijezda izazvala skandal: Objavio golu fotografiju bivše žene pa ostavio poruku njezinom ocu.
Next articleFOTO: Severina oduševila pratitelje modnim odabirom, posebnu pažnju ukrale čizme

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here