Home Mozaik Nikolina Pišek zavodljivo pozirala pred kamerama u gaćicama, voditeljica pokazala kako izgleda...

Nikolina Pišek zavodljivo pozirala pred kamerama u gaćicama, voditeljica pokazala kako izgleda u petom desetljeću!

887
0

Voditeljica Nikolina Pišek nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića vratila se voditeljstvu, a sada je pokazala kako teku pripreme uoči njezine emisije.

Objavila je video u kojem je podijelila djelić atmosfere sa snimanja, a u jednom trenutku skida hlače i ostaje u donjem rublju.

Nikolina sjedi na fotelji, u gotovo prozirnim gaćicama, mazi noge i zavodljivo se smiješi.
količina dobre energije ostane samo u našem malom krugu velikih ljudi. Stoga, zavirite iza kulisa i vidite PRAVU istinu! Ovako kuha ludnica u studiju – napisala je Nikolina.

Podsjetimo, u svibnju prošle godine voditeljica Nikolina Pišek ostala je bez supruga Vidoja Ristovića, a drama oko njegovog nasljedstva se nastavlja.

Vidojev otac Misha Grof odlučio je osporiti Nikolini pravo na suprugovo nasljedstvo, ali i njezine unuke, te nije štedio zlonamjerne izjave na njezin račun u medijima.

Ristovićeva bivša supruga Lana Janković, s kojom ima kćerku, uključila se u borbu oko imovine. Posljednji, koji se trebao održati prije nekoliko dana, odgođen je zbog bolesti sutkinje, a na tom ročištu Nikolina se trebala suočiti s majkom Ristovićeve kćeri Matee.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here