Home Mozaik Nina Badrić ovu srijedu na Trsatskoj Gradini

Nina Badrić ovu srijedu na Trsatskoj Gradini

296
0
???????????????????????????????????????????

17. izdanje Ljeta na Gradini nastavlja s koncertima i to već ovu srijedu, 13. srpnja. Na Trsatsku gradinu dolazi jedna od najcjenjenijih hrvatskih glazbenica čija karijera uspješno traje punih 30 godina – Nina Badrić.
Na koncertu publici će se još jednom približiti svojim prepoznatljivim romantičnim, ljubavnim izričajem koji snažnom interpretacijom jamči nezaboravnu večer i to kroz njene najveće hitove: Čarobno jutro, Dodiri od stakla, Dat će nam Bog, Dani i godine, Za dobre i loše dane, Čežnja, Rekao si, Ratujem s tugom i brojne druge.
Posljednjom pjesmom Pamtim, koju opisuje kao najosobniju dosad, nastavlja plodnu diskografsku karijeru, a poziv na koncert uputila je i videom.

Koncert Nine započinje u 21:30 sati, a vrata Trsatske gradine otvaraju se u 19:30 sati kako se ne bi stvarala gužva na ulazu.
Prodane su gotovo sve ulaznice, a one po cijeni od 100 i 140 kuna još uvijek su dostupne online na mojekarte.hr, New Sound d.o.o u Matuljima, Foto Revija (Užarska 28, Rijeka), Dallas Records Rijeka te u Vintage baru na Trsatskoj gradini.
Za kraj, ovaj tjedan na Trsatskoj gradini nastupa još i Elvis Stanić te će se u petak održati BSH party – party elektronske glazbe. Nakon živog tjedna, sljedeći tjedan Ljeto na Gradini nastavlja se s predstavom „Vla vla vlajland cabaret“ u kojoj glumi Ecija Ojdanić.
Sve informacije o Ljetu na Gradini dostupne su na službenoj stranici Ljeta: https://www.trsatskagradina.com/ kao i na Facebook i Instagram stranici.

Previous articleMarca: Alen Halilović, svjetski talent koji je obećavao, opet je na početku
Next articleNa povijesnoj riječkoj utvrdi nastupaju DJ zvijezde regije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here