Home Mozaik Nina II dobiva klub s urbanom glazbom

Nina II dobiva klub s urbanom glazbom

235
0

Popularno okupljalište »Nina II«, čija se paluba od sredine ljeta »ljulja« u ritmu komercijale ili hitova iz osamdesetih i devedesetih, sljedećeg će vikenda otvoriti i dva friško renovirana brodska prostora. I iako je »trnje u uhu« velike većine Riječana, narodnjačko »veselje« i pripadajuće lake note iz ovog su ugostiteljskog objekta na riječkoj rivi iselilo još u travnju, čini se kako će skorašnje otvorenje diskoteke u podpalublju definitivno označiti kraj zloglasne ere »turbofolka by Nina«.
    – Uz postojeći sadržaj na palubi koji se zbog glazbe i live koncerata Riječanima vrlo dopao, sljedećeg vikenda otvaramo diskoteku i restoran u donjem dijelu broda. Time »Nina II« postaje multifunkcionalni prostor, programski i sadržajno oplemenjen sa nizom interesantnih noviteta, kazao nam je vlasnik Josip Mrakovčić, dodajući kako urbana Rijeka vapi upravo za ovakvim jednako urbanim prostorom koji će odjednom moći primiti oko 1.000 ljudi.
    S obzirom na to da je vikendom »cila riva puna svita«, nove sadržaje, smatra vlasnik, konkurencija ne bi trebala dočekati »na nož« – prostora i gostiju ima za svih.
    – Dnevni đir na »Nini II« pojačat ćemo restoranom »a la carte« koji će nuditi prvenstveno riblje specijalitete, dok će onaj noćni i rani jutarnji vikendom dodatno živnuti disko programom. Dno broda koji je nekada bio »dno dna« sada će obilovati izvrsnim sadržajem baziranim na house glazbi, a sa gostovanjima mnogih poznatih i stranih DJ-a, najavljuju nam Goran Lakotić i Robert Ribarić, rezident DJ nove, diskoidne brodske etaže.
    Naglašavaju i kako će odličnu atmosferu u diskoteci dodatno nabrijavati najmodernija audio i video oprema, kako straha od buke nema zbog specifične morske, ali i drvene izolacije podpalublja, ali i kako će neminovno ljuljuškanje na brodu doprinosti pravom morskom ugođaju. Uređenje čitavog prostora, pa tako i diskoteke »Nine II« potpisuje opatijski arhitekt Igor Rukavina, a u njoj će se osim DJ pulta i plesnog podija nalaziti i tri šanka.
    – Budući da nam prosinac donosi niz zanimljivih događanja u centru grada, sigurni smo kako će novo klupsko ruho broda privući raznoliku publiku i to tijekom čitavog dana. Gosti će moći guštati u delicijama, baru ili diskoteci, dakle zabava za svih je zagarantirana, zaključuje vlaničko-voditeljska ekipa »Nine II«. (novi list)

Previous articlePredrag Blečić: Dalmatinski lobi namjerno upropastio 3.maj!
Next articlePrimorje ipak u polufinalu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here