Home Vijesti Niti jedna ponuda za “Galeb”

Niti jedna ponuda za “Galeb”

2015
1

galebNa natječaj Grada Rijeke za davanje u koncesiju motornog broda Galeb nije pristigla niti jedna ponuda-potvrdio nam je to Pročelnik Odjela gradske uprave za kulturu Ivan Šarar .

Javni natječaj za davanje u koncesiju motornog broda Galeb koji je zaštićen kao kulturno dobro Republike Hrvatske raspisan je 24.prosinca i bio je otvoren 90 dana.Do zaključenja natječaja formalno nije pristigla niti jedna ponuda, no za to vrijeme, kaže Šarar, Gradu se obratilo nekoliko ulagača zainteresiranih za taj projekt pod drugačijim uvjetima od onih koji su ovim koncesijskim natječajem bili predviđeni. Stoga će se ,kaže Šarar ,f ormalno proceduralno gledano, natječaj sada poništiti, odnosno uputiti Gradskom vijeću na poništenje iz razloga što nije pristigla ni jedna prijava, a Stručno povjerenstvo sagledat će prijedloge zainteresiranih koji su se obraćali Gradu te će u idućem razdoblju predložiti ili novi model realizacije ovog projekta ili će ponoviti koncesijski natječaj s nešto drugačijim propozicijama ukoliko to bude bilo moguće.(radio rijeka)

1 COMMENT

  1. kao što sam predvidio isto ono što je predvidjela većina građana , naš brod galeb koji nas je koštao milijune eura ,nije dobio niti jednu ponudu za koncesiju …. ali her obersnel i dalje gura projekt …. i to s mojim novcima a ne njegovim ..
    zato ti vojkane još jednom dajem dobru ideju : koncesioniraj sobu gradonačelnika .. vidjeti ćeš koji interes postoji za tvoju sobu ( i tvoju plaću )… a korist za grad i građane višestruka …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here