Home Vijesti Nitko nije zainteresiran za kafić i hostel na Galebu

Nitko nije zainteresiran za kafić i hostel na Galebu

247
1

Iako je natječaj za zakup broda Galeb produžen, i iako su u gradskoj vlasti očekivali da bi ovaj put moglo biti zainteresiranih zakupaca, to se nije dogodilo budući da do 28. kolovoza 2023. godine nije stigla ni jedna ponuda, piše Novi list.

Kada je riječ o potencijalnim zakupcima, optimist je bio i riječki gradonačelnik Marko Filipović koji je bio uvjeren da bi se ta priča mogla uspješno okončati.

“Iako je nekoliko poduzetnika iskazalo svoj interes uoči i tijekom natječaja za zakup dijela broda Galeb za ugostiteljsku i djelatnost smještaja, taj interes nažalost nije i formaliziran te na natječaj u za to predviđenom roku nije stigla niti jedna ponuda.

Na nama je sada da dodatno razmotrimo i analiziramo uvjete ovog natječaja, a potom i donesemo odluku o daljnjim postupcima vezanim uz ugostiteljsku i smještajnu djelatnost, te o novom natječaju.

Do tada, nastavljamo s prenamjenom broda Galeb u muzej.

Naime, poznato je da se natječajem tražio zakupac za manji dio površine broda, odnosno za 993 četvorna metra broda od ukupno 5.549 četvornih metara površine Galeba, te da se najveći dio broda preuređuje u muzej”, izjavio je za Novi list riječki gradonačelnik Marko Filipović nakon još jednog neuspješnog natječaja za zakup komercijalnog dijela Galeba.

Previous articleDonosio mi doručak u krevet i organizirao zabavu, a iza leđa me varao: djevojka otkrila pravu istinu o bivšem
Next articleSamovojska: Pitam se igra li u reprezentaciji krivi Pašalić?

1 COMMENT

  1. Svi su zainteresirani za poglavnikove KAHLICE,CIELU SERIU,bielu kod preuzimanja vlasti,crnu iz mandata vladavine čuvenog liberalnog prava ndh i smeđe-črlenu,posranu nakon biega u Vatikan i Madrid.Ova zadnja ima najmanju vriednost jer ne simbolizira muževnost i hrabrost.Osim kahlica i serie maraka “Rvacki gradovi” su tra
    Žene,naravno tu Rijeke nema no zna se koga ima,Zagreb,Zvornik,Puvno,Mostsr,Ozalj itd.Titov Galeb zapravo je Minolovac iz Reicha preuređen u luksuzan brod.Šteta što je toliko omiljeno uništen i zanemaren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here