Home Sport Nogometna ikona provodi vrijeme vježbajući trbušnjake uz cigaretu u ustima i pivom...

Nogometna ikona provodi vrijeme vježbajući trbušnjake uz cigaretu u ustima i pivom sa strane

437
0


Nogomet je prepun priča o velikim talentima koji nikada, iz raznih razloga, nisu ostvarili svoj puni potencijal ili dobili priliku da pokažu koliko mogu i znaju. Jedna od takvih priča vezana je uz ‘egipatskog princa‘ Mida koji je svojevremeno slovio za jednog od najtalentiranijih napadača u Europi, piše Jutarnji.

Još kao klinac stigao je u Ajax koji mu je dao milijunski ugovor i život mu se promijenio preko noći. Sve ono što je sanjao u tom mu je trenutku bilo na dohvat ruke, ali umjesto ekspozije talenta uslijedio je pad. Imao je potom epizoda u dresu Marseillea, Rome, Tottenhama i drugih, a karijeru je okončao 2013. godine u Barnsleyu i to sam samo 30 godina.

Po završetku igračke karijere upustio se u onu trenersku te je vodio nekoliko klubova, a posljednji posao imao je u Ismailyju SC iz matične zemlje. U jednom se trenutku vratio u formu, ali izgleda kako je ona sada iza njega obzirom da se na njegovoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama može vidjeti kako se pošteno zapustio.

Spomenuti je objavio snimku s jahte na kojoj radi trbušnjake s cigarom u ustima i pivom kraj sebe, dok uz opis videa stoji:

– Predsezona je teška – napisao je Mido i dobio čitav niz kritika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here