Home Mozaik VIDEO Talijanski turist “podemonio” u tajlandskom ljetovalištu: kroz balkon hotelske sobe bacio...

VIDEO Talijanski turist “podemonio” u tajlandskom ljetovalištu: kroz balkon hotelske sobe bacio frižider

247
0

Talijanski državljanin je priznao da je cijeli dan pušio marihuanu

Antonio Damiano Malagrino (43) odveo je prostitutku u svoj hotel, a zatim se u srijedu navečer konzumirao teške droge – sada legalne u zemlji – u stanu Charlie Placea u gradskoj četvrti Bang Lamung.

Policija vjeruje da je kanabis turista doveo u ‘stanje paranoje’ te je počeo bacati kućanske aparate sa svog balkona na motocikle parkirane ispod zgrade.

Snimka pokazuje kako je “show program” počeo s hladnjakom, a zatim bacio toaletni stolić, TV i drugi namještaj prije nego što je policija konačno stigla da ga uhapsi. Odveli su ga u policijsku postaju u Pattayi da se smiri.

Policajci su rekli da su u Antoniovoj sobi pronašli više vrećica kanabisa i preplašenu ženu koja je drhtala od šoka na njihovom krevetu.

Žena, koja nije željela biti imenovana, rekla je da je njezin ljubavnik nije povrijedio, ali da je ‘pao u stanje paranoje’ nakon pušenja kanabisa. Tvrdila je da se Talijan ‘bojao napada’.

Rekla je: ‘Bila sam kod njega nekoliko dana jer mi je bio podrška. Ali kupio je mnogo kanabisa u trgovini.

‘Pušili smo zajedno u sobi, ali on se počeo čudno ponašati, a onda je poludio. Žao mi ga je jer mislim da ima dobro srce i da ga je kanabis natjerao na ovo.’

Antoniovo ludilo oštetilo je stan i motocikl parkiran ispod njegove zgrade.

Policija je priopćila da će turist morati platiti štetu.

Policijski kapetan Puttarag Sonkamharn rekao je: ‘Turist je uhićen i priveden zbog oštećenja tuđe imovine. Čekamo dolazak vlasnika objekta kako bismo razgovarali o slučaju i visini štete.

‘Ima mnogo dokaza koji pokazuju da je muškarac izbacivao stvari iz sobe pa ćemo ga zadržati u pritvoru dok se slučaj ne riješi.

‘Kanabis u njegovoj sobi nije ilegalan.’

Aktualna vojna hunta Tajlanda uložila je napore da očisti Pattayu nakon što je godinama imala imidž ‘seks prijestolnice’ svijeta i moderne Sodome i Gomore.

Međutim, pokazalo se da je ukorijenjenu seks industriju i endemsku korupciju teško ukrotiti u nekoć uspavanom obalnom gradu.

U suncem okupanom ljetovalištu, koje je postalo privlačno mjesto za odlazak umirovljenika, smjestio se i veliki broj bivših britanskih državljana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here