Biznis

Novi grad na eko mapi, u Rijeku stiže Eko taxi

Novi grad na eko mapi, u Rijeku stiže Eko taxi

This image has an empty alt attribute; its file name is Svi-korisnici-imaju-50-posto-popusta-na-sve-vožnje-Eko-taxijem-do-3-5-.jpg

U Rijeku, treći grad po veličini i najveću luku u Hrvatskoj, stigla je nova usluga taksi prijevoza. Jedan od vodećih hrvatskih taksi prijevoznika, Eko taxi,od danas građanima Rijekeom ogućava vrhunsku uslugu taksi prijevoza.
Eko taxi povodom svojeg dolaska u Rijeku svim korisnicima daruje popust na vožnju od 50 posto koji vrijedi od 1. do 3. svibnja. Uz to, svim korisnicima Eko taxija svaki dan osiguran je i popust od 10 posto za beskontaktnoplaćanje Maestro® karticom u taksiju, a ponedjeljkom i utorkom čak 50 % na plaćanje Mastercard® karticom iz aplikacije.
Cijena vožnje u Rijeci iznosit će 4 kune za startte 3 kune po kilometru odnosno 0,80 kuna po minuti, uz najnižucijenu vožnje od 12 kuna. Prednost vožnje Eko taxijem do sada su imali priliku iskusiti građani nekoliko gradova u Hrvatskoj u kojima je ovaj taksi prijevoznik u posljednjih nekoliko mjeseci pokrenuo svoje poslovanje. Osim ekološke i sigurne vožnje, Eko taxi svojim korisnicima nudi kvalitetu usluge prijevoza, ali i vozača.
„Kao jedan od vodećih taksi prijevoznika u Hrvatskoj, kontinuirano pratimo potrebe naših korisnika kao i potrebe samog tržišta, a jedan je od naših glavnih poslovnih ciljeva u 2019. godini snažno proširiti prisutnost brenda na cijelu Hrvatsku. Zato smo iznimno sretni i zadovoljni što ćemo od sada i građanima Rijeke pružati jednostavniju vožnju, ekološku osviještenost, sigurnost putnika i profesionalnost vozača. Snažno smo predani tomu da korisnicima ponudimo najbolji omjer cijene i kvalitete i to je značajka zbog koje nas naši korisnici uvijek iznova odabiru kao svojeg omiljenog taksi prijevoznika. Vjerujemo da će i građani Rijeke to prepoznati te nam dati svoje povjerenje i uživati u vožnji s nama“, izjavio je Božo Miletić, direktor Eko taxija za regiju Jadran.
Svoj Eko taxi od danas u Rijeci možete naručiti putem besplatne aplikacije Eko taxija, pozivom na 051 59 0059 ili putem internetskog formulara na www.ekotaxi.hr ili pak rezervirati putem e-maila rezervacija@ekotaxi.hr (najmanje sat vremena ranije), a moguća je i narudžba vozila s dječjim sjedalicama i vozila opremljenih za prijevoz kućnih ljubimaca.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biznis

More in Biznis

Kreće nova brzobrodska linija Rijeka – Zadar!

spMay 22, 2019

Direktor 3. maja: S Kinezima otvoreni inženjerski razgovori

spMay 21, 2019

Za terminal u Rijeci zainteresirani Kinezi koji grade Pelješki most

spMay 18, 2019

Pale cijene goriva

spMay 14, 2019

Uljanik u stečaju!

spMay 13, 2019

Stiže“Maersk Hamburg” najveći kontejneraš u povijesti riječke luke

spMay 10, 2019

Dovršetak LNG terminala početkom 2021. godine

spMay 8, 2019

Pojeftinilo gorivo!

spMay 7, 2019

Udruženje obrtnika Rijeka uručilo novčane nagrade najboljim učenicima osam strukovnih škola

spMay 6, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.