Home Vijesti Novi letovi s Krka za Bern i Barcelonu

Novi letovi s Krka za Bern i Barcelonu

1463
1

U Zračnoj luci Rijeka ove sezone očekuje se 10 posto veći promet nego prošle godine, i to prema već postojećim, ali i novim destinacijama. Krk je tako povezan s Kölnom, Stutgartom, Berlinom, Frankfurtom, Londonom, Oslom i Stockholmom, a dogovorene su i linije za Bern i Barcelonu.

Uskoro kreću i čarteri s ukrajinskog tržišta, a karte za niskotarifne letove mogu se kupiti on-line ili u zračnoj luci.

Predstavljene su i nove internetske stranice Zračne luke Rijeka na kojima se, osim reda vožnje, nalaze i probrane fotografije Kvarnera. (radio rijeka)

Previous articleVIDEO: Rijeka (ne) radi, Zagreb se gradi
Next articlePredstavljamo video spot ”S vremenom” riječke grupe Droid sniman u klubu Place

1 COMMENT

  1. ček dis aut. stranice croatia airlinesa. let iz rijeke za barcelonu košta skoro 5 puta više nego iz zagreba ili splita. od zadra duplo. i to u bilo kom dostupnom periodu. radi se o cifri od 12 milja kuna po osobi. jel to naša cijena realna a njihova subvencionirana ili smo mi dobili jednostavno porez na budale? ovo guženje rijeke od strane države je sve zabavnije, a izgleda da eskalira sa svakim dolaskom sdp-a na vlast.. koja zajebancija.. ne znam jel smješnije nekom ko bi odletio vidit svijeta iii našem turizmu koji španjolce može gledat preko malih ekrana na europskom prvenstvu. na čije sad osjećaje paze? možda da udruga gradova provede jedno istraživanje o ovome?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here