Home Sport Novi remi Rijeke u Gorici!

Novi remi Rijeke u Gorici!

376
0

Nogometaši Rijeke remizirali su na gostovanju kod Gorice (0:0) u zaostalom susretu devetog kola Hrvatski telekom Prve lige.

U 9. minuti Lončar je sjajno proigrao Kulenovića koji je uspio odnijeti loptu, pokušao se izboriti za poziciju za udarac na rubu kaznenog prostora, ali obrana Gorice spriječila je bilokakav pokušaj udarca.

Rijeka je u 13. minuti imala priliku iz slobodnog udarca sa 16 metara. Udarac Andrijaševića ukrotio je Banić.

Utakmicu je obilježila oprezna igra s obje strane, a Gorica je svoju priliku dočekala u 15. minuti kada je domaći sastav izborio slobodan udarac na rubu kaznenog prostora.

Lovrić je pucao u vratarev kut, ali Nevistić je bio spreman.

U rubriku prilika može se svrstati i bijeg Kulenovića u 21. minuti, ali napadač Rijeke imao je premali kut, vratar Gorice lako je ukrotio udarac.

Najveća prilika prvog dijela stigla je u 30. minuti. Lovrić je primio loptu u kaznenom prostoru, odlično si otvorio prostor za udarac, ali Nevistić je sjajnom obranom spriječio gol.

Rijeka je svoju veliku priliku imala u 40. minuti. Nakon jedne brze tranizcije, Tomečak je lijepo ubacio, a Čerin odmjereno pucao glavom. Banić je pogledom ispratio udarac, ali lopta je prošla uz vratnicu.

Na otvaranjnu drugog dijela prva uzbuđenja bila su pred golom Rijeke. Nevistić nijje uspio zadržati jednu loptu nakon sudara s Escovalom, ali srećom bez posljedica za riječki gol.

U 52. minuti Vukčević je ubacio, Andrijašević spustio loptu za Čerina čiji je udarac blokiran. U istoj minuti Mudražija je odigrao za Andrijaševića koji je pucao s desne strane, ali Banić je lako ukrotio udarac.

U drugom dijelu valja izdvojiti udarac Lovrića iz slobodnog udarca (55′), pokušaj Krizmanića (66′), kao i kontru Rijeke u 77. minuti koja je propala nakon što je neprecizan bio dupli pas Andrijašević – Mudražija.

U 82. minuti Andrijašević je povukao kontru, sjajno progirao Pavičića koji se našao u odličnoj poziciji, ali udarac je završio u bloku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here