Home Mozaik Novi trend na društvenim mrežama ljudima donosi tisuće dolara zarade VIDEO

Novi trend na društvenim mrežama ljudima donosi tisuće dolara zarade VIDEO

151
0

Svjedoci smo brojnih ‘trendova’ na društvenim mrežama, posebice na TikToku, gdje netko od utjecajnih influencera inicira neki ples, pokrete, filtere, efekte, a taj obrazac počinju dijeliti i prakticirati obični korisnici.

Neke trendove isprobali su mnogi, bilo da se radi o plesu, izazovima ili tzv. dotjerivanju, međutim, oni nastaju i mijenjaju se prije nego što i polovica tiktok zajednice stigne išta od toga isprobati.

Trenutačno najpopularniji trend, ako će uopće ostati trend, je NPC live.

NPC zapravo znači ‘non playable character’, preuzeto iz svijeta igrica, što bi predstavljalo osobu koja ne donosi vlastite odluke, odnosno lika kojim upravlja umjetna inteligencija, a ne sam igrač.

Naime, korisnik koji ima dopuštenje za live stream, što bi značilo da ima minimalno 1000 pratitelja i da je stariji od 18 godina, sjedi ili stoji ispred kamere i izvodi jednostavne pokrete u ponavljanjima tijekom cijelog trajanja. taj live stream.

Ako im netko od suputnika tijekom prijenosa pošalje ružu, ovi likovi često zahvale reakcijom koja podsjeća na robotski i neprirodni pokret mirisanja imaginarne ruže.

Sve to izgleda prilično čudno i neobjašnjivo, a još je uvrnutije da ovaj besmisleni trend donosi korisnicima ozbiljnu zaradu na dnevnoj bazi, radi se o tisućama dolara.

Pogledajte i sami procijenite u kojem smjeru ide ova zajednica i hoće li jedna od najatraktivnijih društvenih mreža ostati na ovom trendu koji poprima formu online poslovanja, kao svojevrsni influencer.

Također, ovaj trend se polako probija i u naše krajeve i postepeno se prihvaća.

Previous articleMlada je na svadbi prvi put pokazala lice pred mladoženjom
Next articleANKETA: Tko će postati novi trener Rijeke?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here