Home Sport Novi trener Dinama je Goran Tomić?

Novi trener Dinama je Goran Tomić?

261
0

Uoči sutrašnjeg derbija između HNK Rijeke i GNK Dinama na riječkoj Rujevici, treneru Dinama, Sergeju Jakiroviću, nije zagarantiran ostanak na klupi, čak i u slučaju pobjede. Ova neizvjesnost dodatno će obilježiti već napetu atmosferu u klubu koji se bori s izazovima otkako je Jakirović preuzeo trenersku ulogu.

Iako bi pobjeda mogla pružiti određeno olakšanje, mnogi u Dinamu iskreno priželjkuju poraz jer bi to moglo označiti kraj agonije s trenerom koji ima jedan od najlošijih rezultata u povijesti kluba. Niz poraza prikovao je Dinamo na dno najlakše grupe Konferencijske lige dok u prvenstvu Dinamo zauzima 3. mjesto dok mu za vrat puše četvrtoplasirana Gorica. Ono što je sasvim sigurno je da Jakirević sam neće podnijeti ostavku niti u slučaju novog poraza jer bi se na taj način morao odreći bogate otpremine koja mu pripada uslučaju da mu otkaz uruči uprava Dinama

Sutrašnji derbi također će privući pažnju poznatog hrvatskog nogometnog trenera, Gorana Tomića, koji će prisustvovati utakmici na Rujevici. Tomić, koji je tijekom svoje karijere vodio niz hrvatskih klubova, trenutačno nije angažiran niti kod jednog. Prema nekim informacijama, Jakiroviću je već spreman otkaz, a naslijediti bi ga trebao upravo Tomić.

Podsjetimo se da je Jakirović u kolovozu napustio poziciju trenera HNK Rijeke kako bi preuzeo Dinamo. Ovaj transfer izazvao je zgražanje u sportskoj javnosti s obzirom da se dogodio samo nekoliko dana prije važne utakmice play-offa Konferencijske lige protiv Lillea. Transfer trenera praćen je i dolaskom gotovo cjelokupnog stručnog stožera s kojim je surađivao u Rijeci, ostavljajući gorak okus u ustima riječkog kluba koji je sada u prilici odlučivati o daljoj Jakirevićevoj karijeri.

Previous articleBahato kršenje prometnih propisa ministra koji bi trebao biti primjer drugima
Next articleHrvatskom tenisaču se pomračio um? Izgubio poen i bacio reket preko ograde!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here