Home Mozaik Novogodišnji doček: Bandić pokušao preoteti Gibonnija Rijeci

Novogodišnji doček: Bandić pokušao preoteti Gibonnija Rijeci

1233
0

Zbog organizacije predstojećih novogodišnjih dočeka na glavnim gradskim trgovima zaratili su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. Bandić je, kako doznajemo, riječkom kolegi pokušao preoteti Zlatana Stipišića Gibonnija, koji će Novu godinu ipak dočekati pjevajući na Korzu, a ne na Trgu bana Jelačića.

Obersnelovi ljudi Gibonnija su za doček 2009. godine rezervirali još proljetos. To nije smelo Milana Bandića da popularnog Splićanina prije nekoliko mjeseci pokuša nagovoriti da otkaže riječki nastup i zapjeva u Zagrebu. Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, Bandić je svojim pregovaračima rekao da naglase Gibonniju da će mu platiti koliko god zatraži.

Gibonnijevi menadžeri potvrdili su nam da su u rujnu dobili ponudu da njihov štićenik nastupi na Trgu bana Jelačića, ali su oni ponudu odmah otklonili, rekavši da se pjevač odavno obećao Rijeci.

Inače, iz riječkoga Gradskog poglavarstva doznajemo se da će se Silvestrovo na Korzu izdvojiti oko 400.000 kuna, od čega će Gibonniju, kalkulira se, pripasti 35.000 eura. (jutarnji.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here