Home Mozaik Nudio prostitutki novac za seks u troje s njim i njegovim ponijem,...

Nudio prostitutki novac za seks u troje s njim i njegovim ponijem, zbog nastranog fetiša završio u zatvoru

213
0

Oženjeni muškarac iz države Washington uhićen je jer je navodno vrbovao ženu da ima seks s njim i njegovim ponijem.

Jed Shipman, 48, navodno je ponudio naknadu od 440 dolara na internetu ženi da pristane doći u njegov dom u Longviewu i “imati seksualni kontakt s njim i njegovim ponijem”, navodi se u izjavi pod zakletvom koju je podijelio The Smoking Gun, New York Post.

“Želim gledati djevojku kako proždire mog ponija dok sjedi na mojoj muškoj ‘kiti'”, navodno je napisao ženi u uvrnutim porukama koje je kasnije podijelila s detektivima.

“Zadnje dvije djevojke koje sam pitao rekle su da je to preko njihovih granica”, napisao je i dodao da želi iskoristiti činjenicu da je njegov bračni dom prazan, navodi se u izvješću.

Shipman je kontaktirao ženu, identificiranu kao Diane, preko platforme koja se koristi za “prostituciju i druge seksualne svrhe”, rekla je policija.

Kada je policija iz Bellevuea stigla u Shipmanov dom, na poljima je pronašla dva ponija za koje je supruga optuženog fetišista potvrdila da su njihova.

Par je kupio konje za 365.000 dolara 2019. godine, piše The Smoking Gun.

Tijekom saslušanja, Shipman je priznao da je korisnik spomenute platforme i zamolio navedenu ženu da “pojede” ili “poliže” “intimni dio” jednog od njegovih ponija, navodi se u izjavi pod zakletvom.

“Shipman je priznao da je u prošlosti imao seksualni kontakt sa životinjama”, stoji u priopćenju. Također je rekao istražiteljima da je odabrao “Diane” jer se pojavila “u rubrici ‘fetiš’ i nadao se da će pristati na seksualni kontakt s njim i njegovim minijaturnim konjem.”

Shipman je uhićen 17. listopada i osuđen na zatvorsku kaznu zbog okrutnosti prema životinjama i poticanja na prostituciju, izvijestili su lokalni mediji. Pušten je uz jamčevinu od 1000 dolara i naređeno mu je da prestane uznemiravati životinje do ponovnog suđenja.

Previous articleOvo je jasan dokaz da u kući imate stjenice
Next articleBližimo li se sukobu civilizacija?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here