Home Vijesti ‘Obersnel troši kao pijani milijarder i skriva račune’

‘Obersnel troši kao pijani milijarder i skriva račune’

2637
2

buricHDZ-ov vijećnik Hrvoje Burić na današnjoj je tiskovnoj konferenciji optužio gradonačelnika Obersnela za netransparentno trošenje gradskog novca, istaknuvši da ni nakon tri mjeseca zahtjeva za dostavu specifikacija proračunskih troškova nije dobio primjereni odgovor.

– Gradonačelnik namjerno ne želi dostaviti specifikaciju računa, a gradske vlasti novce troše kao pijani miljarderi, poručio je Burić koji je na sjednici Gradskog vijeća, a potom i pismeno, u više navrata tražio odgovor što obuhvaćaju rashodi gradskoga proračuna navedeni u izvješću o izvršenju proračuna, pod stavkama sitni inventar i auto gume, ostale usluge, reprezentacija i službena putovanja.

Iako je, kako tvrdi, vrlo jasno tražio račune za te stavke rashoda, specifikaciju ni račune nije dobio, poručivši gradonačelniku kako neće odustati dok ne vidi svaki račun.

2 COMMENTS

  1. G.Burić niste vjerodostojni, jer članovi Vaše stranke su omogućili SDP-u na županijskoj razini usvajanje prostornog plana, koji između ostalog omogućuje da se baca smeće u jame u neadekvatnoj lokaciji Marišćine, drugim riječima Vi ste g. Buriću riječima opozicija ovoj truloj vlasti, ali ste djelima njihovi sluge, odnosno sluge krupnog kapitala koji stoje iza SDP-a, pa i HDZ-a.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here