Home Vijesti Obersnelova koalicija predala prijedlog za smjenom Čordaševa, podršku im obećao Hrvoje Burić!

Obersnelova koalicija predala prijedlog za smjenom Čordaševa, podršku im obećao Hrvoje Burić!

2215
0
SDP-ovac se pohvalio ‘trofejom’ – Burić kao 19. član Obersnelove koalicije!

Obersnelova koalicija danas je u proceduru uputila prijedlog za razrješenjem predsjednika Gradskog vijeća Tihomira Čordaševa (AM). Prijedlog bi se trebao naći na dnevnom redu iduće sjednice 24.svibnja, a potpisuju ga predsjednici klubova vijećnika SDP-Laburisti-SDSS Sandra Krpan, PGS Ana Trošelj, HSU-IDS Mate Tomljanović i HNS Andrej Poropat. Upravo bi HNS-ovac Poropat trebao postati novi predsjednik Gradskog vijeća, a vijećem bi do njegovog izbora predsjedao dopredsjednik Oskar Skerbec (IDS)

Kao što smo već pisali, ključni 19. vijećnik s kojim će se obaviti smjena na čelu Gradskog vijeća biti će Hrvoje Burić koji je jučer putem facebooka Obersnelu obećao podršku.

Dogovor Burića i Obersnela već je duže javna stvar, a stvar je izašla u javnost nakon što je vijećnik Bure spasio svog navodnog neprijatelja prilikom (ne)izglasavanja ukidanja dvostruke naplate grobne naknade. Svojevrsnim trofejem se pred nekoliko dana na  pohvalio i SDP-ov vijećnik Aleksandar Bulog koji je uslikao selfie s Burićem i predsjednicom SDP-ovog kluba na svečanoj akademiji povodom Dana oslobođenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here