Home Sport Objavljena snimka iz hotela snimljen nekoliko sati prije nego što je odbojkašica...

Objavljena snimka iz hotela snimljen nekoliko sati prije nego što je odbojkašica Novare pronađena mrtva

299
0

Turski i brojni europski mediji prenose vijesti iz Istanbula gdje je u tijeku velika istraga nakon što je oko 5:30 sati ujutro ispred hotela pronađena mrtva odbojkašica Novare Julija Ituma. Nigerijka rođena u Milanu večer prije igrala je susret polufinala Lige prvakinja protiv domaćeg Eczacibasija, a onda se zajedno sa suigračima zaputila na noćenje u hotelu prije povratka u Italiju. Međutim, 18-godišnja odbojkašica pronađena je mrtva nakon pada sa šestog kata hotelske zgrade.

U javnost je procurila video snimka iz hotelskog hodnika gdje se nesretna Ituma zadržala u samostalnoj šetnji nekoliko sati prije tragedije. To naslućuje jedan od mogućih ishoda ove tragedije – samoubojstvo. Doduše, ta snimka je napravljena u 22:50 sati, dakle nekoliko sati prije nego što je pronađeno njezino beživotno tijelo ispred hotela. Prema jednoj verziji nakon te šetnje zaputila se u sobu sa suigračicama otkuda je navodno pala kroz prozor.

Ono što se službeno zna je da je smrt nastupila trenutno, dakle uslijed pada i da je kraj nesretne Itume pronađen par bijelih, relativno savršeno složenih tenisica…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here