Home Vijesti Objavljene poruke koje su Ivošević i Puljkov vijećnik slali lažnim curama

Objavljene poruke koje su Ivošević i Puljkov vijećnik slali lažnim curama

116
0

Bliski suradnik Ivice Puljka Luka Baričić, koji je i gradski vijećnik te Bojan Ivošević, zbog kojega Split ide na nove izbore, dopisivali su se s djevojkom Aleksandrom iz Srbije i njenom maloljetnom sestrom, piše Večernji list koji je objavio audio snimke razgovora Baričića s djevojkom te poruke koje su izmjenjivali njih dvojica s djevojkama. Sve se događalo prošlog mjeseca.

Iz poruka se može iščitati kako Baričić djevojku u jednom trenutku počinje nagovarati da spoji svoju maloljetnu sestru s Ivoševićem šaljući joj poruke seksualne konotacije, a nakon njenog pitanja i poslu u Splitu rekao joj je kako će vidjeti može li joj srediti posao u Splitu, da to ovisi o njoj.

U jednoj od poruka koje Baričić šalje Aleksandri piše: “ajd slušaj, jel želiš da ti Bojan izjebe seku”… te joj govori da mu kažu da joj sestra ima 18 godina. “Molim te reci sestri da je on sada kandidat na izborima, ali da je svakako želi”, piše Baričić koji je u razgovoru za Večernji list rekao da se radi o navlakuši na koji su on i Ivošević naivno pali.

Baričić u porukama stalno spominje Ivoševića koji se navodno ne želi javiti. Uvjerava “Aleksandru” da je Ivošević za druženje, ali da ne želi pisati poruke radi politike. Na kraju ipak dolazi do kraćeg dopisivanja Ivoševića i djevojke, a Ivošević se začudio kad mu je rekla da ima nepunih 18.

Previous articleSlovenci u pet minuta nadoknadili 2:0 protiv Srbije, zabio i nogometaš Rijeke
Next articleŠtimac doveo Indiju pred povijesni uspjeh pa se na presici obračunavao s kritičarima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here