Home Vijesti Objavljeni rezultati obdukcije Mateja Periša: Pronađeni speed i alkohol

Objavljeni rezultati obdukcije Mateja Periša: Pronađeni speed i alkohol

242
0

Više javno tužiteljstvo u Beogradu utvrdilo je da nema osnovane sumnje da je smrt Mateja Periša posljedica kaznenog djela, imajući u vidu sve okolnosti od njegovog nestanka u noći 30/31. prosinca 2021. godine, izvršene provjere, do pronalaska tijela 18. svibnja u Dunavu, javlja Nova.rs.

Okolnosti koje su prethodile nestanku Mateja Periša, izjave osoba koja su prije nestanka bila u njegovom društvu, uz izvršene provjere i obdukcijski nalaz ne ukazuju da je njegova smrt povezana s bilo kojim oblikom nasilja.

Naime, obdukcijom koju je po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu obavio Institut za sudsku medicinu konstatirano je da na tijelu Mateja Periša nema povreda kostiju glave, vrata, trupa ni udova.

Istovremeno, rezultati toksikoloških analiza su pokazali prisustvo toksičnih koncentracija amfetamina u krvi i organima, uz prisustvo etil-alkohola. Također, u uzorku kose je identificiran kokain i benzoilekgonin u tragovima.

Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka, liječnika specijalista sudske medicine.

Previous articleNavijači u Kataru za seks mogu dobiti i sedam godina zatvora
Next articlePojačanje Rijeke oženit će jednu od najatraktivnijih žena srpske estrade, Jutarnji list ju nazvao ‘kraljicom Armade‘!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here