Home Mozaik Očajna supruga potražila spas: Priznala suprugu prevaru, ne može vjerovati što je...

Očajna supruga potražila spas: Priznala suprugu prevaru, ne može vjerovati što je od nje zatražio!

149
0

Suprugu sam bila prisiljena priznati da sam ga varala jer je supruga mog novog partnera prijetila da će se pojaviti u mojoj kući, započela je svoju potresnu ispovijest očajna žena koja je savjet za trenutni ljubavni slom potražila kod psihologinje na britanskom portalu .

Kako je istakla, nije imala seksualne odnose s muškarcem s kojim je započela vezu, ali da se u njega jako zaljubila, kao što je i on u nju.

– To je emotivna veza. Moj ljubavnik je ujedno i moj kolega s posla i oboje smo duboko nezadovoljni našim životima sa sadašnjim partnerima. Ja imam 32 godine, a moj muž 33 godine. Zajedno smo pet godina i imamo sina od sedam mjeseci. Moj tajni ljubavnik se prema meni ponašao bolje u protekloj godini nego moj partner koji komunicira s raznim ženama preko interneta i kupuje im darovne kartice za razne proizvode. Kad sam to saznala i rekla mu, hladno mi je odgovorio da je to zato što ne dobiva ništa od mene – istaknula je očajna žena i dodala kako je previše iscrpljuje uzimanje brigu o sinu i posao.

Kako je priznala, zbog svega toga nije bila zainteresirana za seks.

– Ni partner mi financijski ne pomaže. On našem sinu mijenja pelene i ponekad ga hrani, ali to je sve. Daje mi svoj dio stanarine i odbija više doprinositi. Sve kupujem našem sinu – odbrusila je.

Kako kaže, zaposlena je u restoranu u kojem je njen ljubavnik tek nedavno počeo raditi.

– Bila sam trudna prije nego što je on počeo raditi u pubu u kojem ja radim, ali moj partner i dalje inzistira na testu očinstva. Nisam željela biti samohrana majka, ali planirala sam ostaviti partnera kad budem spremna. Nisam htjela spominjati da mi se pojavio drugi muškarac – naglasila je i priznala da ju je suprugov zahtjev duboko povrijedio.

Ubrzo je dobila odgovor.

– Muškarac s kojim si ušla u vezu je oženjen, pa iako ti je izjavio ljubav, osim ako nije potpuno predan napuštanju veze, bojim se da nije slobodan biti s tobom. Razgovarajte sa svojim partnerom i objasnite zašto ste bili u iskušenju da imate vezu s nekim drugim. Ako želite da vaša veza funkcionira, oboje ćete morati raditi jer ona umire od zanemarivanja. Pokušajte mirno razgovarati sa svojim partnerom i zamolite ga da bude tata pun ljubavi i uključenosti kakvog vaš sin treba. Biti samohrani roditelj je jako teško, ali stabilan dom je bolji od nesretne kuće u kojoj svi sada živite. Očevi su materijalno odgovorni za svoju djecu, stoga se isplati dokazati roditeljstvo – zaključila je savjetnica.

Previous articleFIFA prikazala legendarni gol Prosinečkog iz 1998. iz do sada neviđenog kuta
Next articleIdući tjedan zima će nam pokazati zube, Zoran Vakula otkrio kakvo vrijeme donosi Božić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here