Home Sport Odvjetnik: Sudac je bio agresivan, osvetoljubiv, ljut i ustvrdio je da Hrvati...

Odvjetnik: Sudac je bio agresivan, osvetoljubiv, ljut i ustvrdio je da Hrvati lažu

233
1

Prva tridesetorica uhićenih izgrednika, koji su optuženi da su u ponedjeljak navečer u atenskoj četvrti Nea Filadelfeia sudjelovali u žestokom uličnom sukobu sa smrtnim ishodom, danas su se izjašnjavala o optužnici.

Pred sucem i tužiteljima pojavili su se 26 Hrvata, Austrijanac, Albanac i dvojica Grka, a sudac ih je nakon saslušanja sve poslao u istražni zatvor. U subotu će na ročište o određivanju istražnog zatvora doći još 30 uhapšenih Bad Blue Boysa, a u nedjelju preostalih 45.

“Pitanje je hoću li u ovim uvjetima braniti sve ostale klijente koje imam na redu sutra i preksutra. Vjerujem da je sud odluku o zadržavanju Hrvata donio unaprijed, pod utjecajem medija i društvenih mreža koje govore da su svi Hrvati kriminalci”, rekao je Vasilis Noulezas, odvjetnik koji brani trojicu Hrvata.

“Zasad nemam nikakvo povjerenje u ovaj sud i moram promisliti kako ćemo postupati na saslušanjima sutra i preksutra. Istražni sudac bio je agresivan prema nama, osvetoljubiv, ljut i ustvrdio je da Hrvati lažu.”

Previous articleBivša supruga je prije tri dana prijavila ubojicu iz BiH za nasilje. Danas ju je ubio
Next articleTurist u Zadru odbio platiti taksi vožnju: ‘100 eura za 6 km? Neću, zovite policiju

1 COMMENT

  1. Pa jeeeeste-i krivousti je posle Oluje lagao da svi može da ostanu na kućni pragovi,pa su mnogi stariji od 69 završili kao iscrpeni naduvani plivači u svojim bunarima- naduvani baš ko “jsstučad- narukvice” za neplivače….i ko će više da pije vodu u Rvacku…niko bre…planinske pečine prepune su bre loših starih ,naduvanih neplivača od 1995 koji vaskršnjuju kao pročišćena izvorska voda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here