Home Mozaik Ogromni piton im ušetao u spavaču sobu: Mlatili su ga drškom od...

Ogromni piton im ušetao u spavaču sobu: Mlatili su ga drškom od metle, a onda je uslijedio preokret

146
0

Susjedi su gledali kako se zmija probija duž krova prije nego što klizne kroz prozor na katu. Jedna obitelj u Velikoj Britaniji imala je nepozvanog gosta u svom domu, a radilo se o pitonu dugom gotovo šest metara koji se spustio s krova i kroz otvoreni prozor uvukao u spavaću sobu.

Susjedi su gledali kako se zmija probija duž krova prije nego što klizne kroz prozor na katu.

Jenny Warwick, koja živi u ulici u blizini Southamptona, rekla je da je vidjela zabrinute ukućane kako izbacuju albino burmanskog pitona, koji je potom pao s visine od šest metara na automobil. Ukućani su tom prilikom kao oružje koristili dršku metle, prenosi Daily Mail.

Jenny je rekla da je prvi put vidjela pitona oko 5:30 ujutro.

  • Vidjela sam nešto na krovu i pomislila da je sigurno plastična cijev, ali onda mu se glava počela micati – prisjetila se 62-godišnjakinja.

  • Rekla sam mužu Stevenu, ali on je rekao “nemoj biti smiješna”. Imam psa po imenu Rodney i on je poludio lajući jako. Shvatili smo da se sigurno radi o zmiji i da se kreće po cijelom krovu pokušavajući pronaći način da se spusti – rekla je.

Nakon što je zmija pala na tlo, mještani su pokucali na kuću susjede koja je držala zmiju, misleći da bi mogla biti njezina. No, vlasnik zmije ipak je bio drugi čovjek koji se tada pojavio i odnio je natrag u svoju kuću

Previous articleFOTO: Ivana Knoll u Novu ulazi pozirajući na jet skiju u oskudnom badiću!
Next articleDanski obavještajac: ‘Mislim da znamo što je Putinu pomutilo razum kada je donosio odluku o invaziji…‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here