Home Mozaik Okliznula se tijekom s*ksa i pala s balkona na krov automobila

Okliznula se tijekom s*ksa i pala s balkona na krov automobila

349
0

Nesretna se žena u intimnim trenucima s partnerom poskliznula i pala na krov automobila, a sve su to zabilježile nadzorne kamere.

Da ljubav ponekad stvarno boli najbolje se uvjerila žena koja je za vrijeme seksa polugola pala s balkona i sletjela na krov automobila.

Kako prenosi britanski The Sun, nesretna se žena u intimnim trenucima s partnerom poskliznula i pala ravno na krov parkiranog automobila, a sve su to snimile nadzorne kamere u garaži. Pad je bio toliko jak da je jadna žena razbila krov automobila.

Snimka nadzorne kamere pokazuje kako polugola žena pada na auto, a zatim počinje trljati leđa od nečega što izgleda kao jaka bol. Ubrzo joj je pritrčao njezin partner koji nije imao majicu i pomogao joj da siđe s krova automobila.


Svjedok incidenta rekao je tajvanskim lokalnim medijima:

Išao sam kući kad se to dogodilo. Nisam vidio da je pala, ali sam čuo glasan prasak i već je bila na vrhu auta. Tada je muškarac pritrčao i pomogao joj.


Nesretna žena na kraju je prevezena u bolnicu, gdje joj je dijagnosticirana lakša ozljeda leđa te je bila prisiljena ostati u bolnici nekoliko tjedana. U stabilnom je stanju. Ovaj nestašni par morao je platiti i odštetu za automobil koji pripada njihovom susjedu.

Previous articlePolicajac: ‘Jedan kolega dobio je staklenu bocu u lice, pao je na pod i krvario, a njih 100 je pokušalo ući u naš auto‘
Next article(VIDEO) Potresna ispovijest mladog Ukrajinca: Majka mi je umrla na rukama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here