Home Vijesti Olga Buzova, ruska pjevačica koja je ismijavala Ruse koji su pobjegli u...

Olga Buzova, ruska pjevačica koja je ismijavala Ruse koji su pobjegli u inozemstvo, snimljena u Barceloni

410
0

Ruska pjevačica Olga Buzova, koja je podržavala rat protiv Ukrajine, otišla je na odmor u Barcelonu. Prethodno je kritizirala Ruse koji su napustili zemlju nakon početka mobilizacije, čak im je posvetila i pjesmu. Pjesmu je napisala u prvom licu i govori o djevojci koja je razočarana muškarcem koji je “zamijenio Buzovu za Gruziju”: “U tako teškoj situaciji, izabrao si preseljenje – oh, to je razlog zašto si pobjegao ujutro. Postao je žrtva informacija i pod pritiskom sankcija pobjegao tamo gdje su McDuck, IKEA i PayPal.

U Barcelonu je Buzova, prema vlastitoj izjavi, stigla na jednu noć. U instagram storyjima je objavila video u kojem šeće gradom, divi se kućama arhitekta Antonija Gaudija i zabavlja u lokalnim barovima i restoranima. Zajedno s njom na počinak je došao i Nikita Martynov, šef PR odjela ruskog Cosmopolitana. Nakon izbijanja rata, časopis, koji je dotad izlazio u suradnji s američkim uredništvom, “zamijenio je uvoz” i promijenio ime u The Voice. Na naslovnici posljednjeg izdanja u vrijeme pisanja vijesti nalazi se ruska pjevačica Polina Gagarina. Ona, poput Buzove, aktivno podržava rat protiv Ukrajine. Gagarina je bila među glazbenicima koji su 18. ožujka 2022. nastupili na stadionu Lužnjiki na Z-koncertu posvećenom obljetnici aneksije Krima.

Buzova nije samo podržala rat riječima, već je i putovala na okupirana područja Ukrajine. U listopadu 2022. posjetila je Donjeck i Amvrosijevku. Z-kanali su objavili snimke Buzove kako istovara humanitarnu pomoć i daje intervju za Russia 1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here