Home Najnovije OMNIA Centar za strane jezike uskoro otvara vrata

OMNIA Centar za strane jezike uskoro otvara vrata

4323
0
Suvlasnice Sanela Murica i Sanja Perinić Švorinić
Sanja Perinić Švorinić i Sanela Murica, suvlasnice centra

Rujan je vrijeme kada se Riječani, nakon sezone godišnjih odmora i dugog toplog ljeta, polako vraćaju na svoja radna mjesta, a oni nešto mlađi u školske klupe. S početkom školske godine roditelji i djeca razmišljaju o slobodnim aktivnostima te dodatnoj edukaciji i usavršavanju. Mnogi odabiru upravo učenje ili usavršavanje nekog stranog jezika. Za takve klijente u centru grada se na jesen otvara OMNIA, centar za strane jezike koji su pokrenule dvije profesorice, Sanela Murica, profesorica njemačkog jezika te Sanja Perinić Švorinić, profesorica engleskog jezika.

“Nakon godina rada u privatnim školama kolegica i ja odlučile smo da je vrijeme da pokrenemo vlastiti centar za strane jezike u kojem ćemo klijentima ponuditi učenje na zanimljiv i, za naše prilike, nov način”, izjavila je Murica te dodala:”Javnost će o detaljima biti upoznata na jesen, a za sad mogu samo reći da u suradnji s našim stranim i inozemnim partnerima planiramo našim sugrađanima, kako djeci tako i odraslima, ponuditi brojna iznenađenja i novine u načinu učenja stranih jezika.”

“Plan nam je našim pristupom, ponudom usluga i načinom rada razbuditi uspavano tržište učenja stranih jezika, na zadovoljstvo svih zainteresiranih za taj segment obrazovanja.”, dodaje Perinić Švorinić.

OMNIA se nalazi u centru grada, na adresi Trpimirova 4, kraj riječkog nebodera. Centar za strane jezike nalazi se na 2. katu, a s balkona učionica pogled puca na glavnu riječku prometnicu i riječki Korzo. (PROMO ČLANAK)

Previous articleVIDEO/FOTO: Jadranski derbi obilježila dva crvena kartona
Next articleLešković: Svi smo dali sve od sebe, ali nismo zabili gol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here