Home Mozaik Ona je viša od 2 metra, a on je visok 1,62: “Izgleda...

Ona je viša od 2 metra, a on je visok 1,62: “Izgleda kao moj sin”

116
0
par34

Njihovu je razliku u visini prepoznalo 5 milijuna pratitelja na TikToku.

Elisany Silva da Cruz, koju smatraju najvišom ženom na svijetu, i njezin suprug Francinaldo osvojili su društvene mreže. Ona je viša od 2 metra, a on je visok 1,62.

Razlika u visini od 40 cm

Sa 2 metra i šest centimetara, 27-godišnja manekenka Elisany Silva da Cruz i njezin suprug Francinaldo Da Silva Carvalhovivono učinili su svoju visinsku razliku pravom snagom. Tu neobičnost je prepoznalo i prati preko 5 milijuna followera na TikTok-u. Francinaldo je, naime, visok “samo” 1,62 metra. 40 centimetara koji ga razlikuju od supruge često su razlog o kojem oboje ironiziraju u svojim klipovima. U njima govore o bizarnoj i sretnoj svakodnevici koju žive unutar zidova svoga doma.

Ljubav na prvi pogled

Par živi u Brazilu, u obalnom gradu Salinópolisu, a vjenčali su se 2015., nakon što su se četiri godine ranije zaljubili na prvi pogled. “Ono što me privuklo je njegova osobnost, način na koji se ponaša s ljudima i sa mnom”, rekla je Elisany. “Jedina stvar zbog koje zaista ne prolazimo nezapaženo je to što kad hodamo, ruku pod ruku. On izgleda kao moj mlađi brat ili sin. Bog je taj koji je to izabrao za mene.”

Visinu duguje obliku gigantizma

Ono što Francinalda najviše razlikuje je njegov snažan smisao za humor koji usvaja u svakom videu koji par objavi. Dugo vremena smatrana najvišom ženom u Brazilu i na svijetu, Elisany svoj stas duguje obliku gigantizma koji je generirao tumor uklonjen iz hipofize, koja proizvodi hormon rasta. Naime, s 10 godina već je bila visoka 1,75 metara.

Često predmet zlostavljanja

Međutim, život ove 27-godišnjakinje nije uvijek bio med i mlijeko: kao tinejdžerica morala se boriti s užasnom pojavom zlostavljanja u školi i svakodnevnom životu. Zbog toga je čak morala napustiti studij. “Odlučila sam odustati i to je bila najteža odluka koju sam ikad morala donijeti, jer sam željela nastaviti studirati, ali sam znala da u takvom okruženju više ne mogu izdržati.”

Sretni zajedno

Par danas živi sretno i za Francinalda visinska razlika nikad nije bila problem. Doista, kao što se često prisjeća u svojim videima, to je bio pravi blagoslov.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here