Home Mozaik Ono što je ova napaćena djevojka doživjela od muškaraca nema ni u...

Ono što je ova napaćena djevojka doživjela od muškaraca nema ni u meksičkim novelama: Ni oni ne bi smislili ovakav scenario!

111
0
Photo by Pixabay: https://www.pexels.com/photo/woman-looking-at-sea-while-sitting-on-beach-247314/

Ne znajući koliko on ima godina, 29-godišnjakinja je, kaže, pristala udati se za 17 godina starijeg muškarca. Iako je svog zaručnika upoznala još 2020. godine – tek je sada saznala istinu.

Naime, kada su se upoznali, on je tvrdio da ima 35 godina, a iako je izgledao puno starije, ona mu je odlučila povjerovati.

Ne smeta im velika razlika u godinama, zbog koje je suprugu ostavio nakon 25 godina. “Uvijek sam mislila da izgleda starije, ali nisam imala dokaz. Bila sam skeptična oko njegovih godina jer mi nikad nije dao vidjeti dokumente”, rekla je za Reddit.

Nedugo nakon početka veze počeo je vršiti “pritisak” na nju da “stvari podigne na ozbiljniju razinu”. – Bilo mu je jako važno da se brzo skrasi kod mene, no odbijala sam njegove ponude jer još nisam bila sigurna želim li se udati za njega – dodala je.

– Upoznao me sa svojom obitelji i stalno me tjerao da prihvatim njegovu prosidbu kako bismo što prije zasnovali obitelj, a pritisak je rastao dok ove godine nisam konačno rekla da.

Nedugo nakon zaruka, par je zajedno ispunio osobni obrazac za vjenčanje i tada je saznala istinu o njegovim godinama.

“Sjedila sam pored njega kada je čovjeku koji mu je dao obrazac rekao da ne vidi dobro i da mu trebaju naočale za čitanje. Bila sam iznenađena jer to nisam znala. Čovjek ga je pitao za godinu rođenja i slučajno sam ga čula da kaže 1976., što znači da ima 46 godina, a ne 35 kako mi je tvrdio”, objasnila je.

Sada je, kaže, jako povrijeđena i želi raskid.

– Nikako nisi trebala pristati na brak s čovjekom koji ti je od početka bio sumnjiv – složili su se pratitelji.

Previous articleBivša escort dama otkrila što muškarci najviše vole u krevetu: Ovoga im nikad dosta
Next articleEvo kolika je Dalićeva plaća: Za neke bogatstvo, za druge sitniš!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here