Home Vijesti Opasno po život! Bodljikave žice po šumi ugrožavaju živote motociklista, biciklista i...

Opasno po život! Bodljikave žice po šumi ugrožavaju živote motociklista, biciklista i šetača! (VIDEO)

1599
0

Tko s predumišljajem na šumske putove u visini vrata postavlja sajle, bodljikave žice u namjeri da zaustavi motocikliste? Nažalost, 21-godišnji mladić na području Jelenja prije nešto više od godinu zauvijek je zaustavljen. Vozeći se motorom po šumi vratom je zapeo na postavljenu zamku i poginuo.

Motovlogeri su u novom videu upozorili da se praksa postavljanja bodljikave žica po šumi koju koriste motociklisti, biciklisti i šetači nastavlja. Na šumskom putu kod Jelenja na kojem je motociklist prije nešto više od mjesec dana nastradao i zaradio 8 šavova na vratu, žica je nakon incidenta opet postavljena! Vlasnik terena ili netko treći žice postavlja u razini vrata što bi se moglo okvalificirati i kao pokušaj ubojstva. I dalje je nejasan motiv postavljanja opasnih sajli i bodljikavih žice s obzirom da je jasno da tu nije zbog životinja, a teško da bi moglo proći i objašnjenje da se na taj način ograđuju tereni usred šume.

Najnoviji incident nalijetanja na žicu je snimljen i prikazan u videu, a o svemu je obaviještena policija. No, za sada nema efekta, jer se žice vraćaju na stara mjesta.

Lokacija gdje se sve dogodilo: https://goo.gl/maps/4JM9mPJFrqR1dheq7

U ovom videu mozete vidjeti sto se dogodilo kada su motociklisti naletjeli na žicu i kako se odvijala cijela situacija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here