Home Vijesti Tko je postavio smrtonosnu sajlu na šumski put?

Tko je postavio smrtonosnu sajlu na šumski put?

25
2
Arhivska fotografija

Dorian Semion Valentić (21) iz Brnelića u Jelenju je u nedjelju smrtno stradao tijekom vožnje motocikla šumskim putem na području Jelenja kod Rijeke. I dok policija istražuje okolnosti njegova stradavanja, cijelo mjesto bruji da je mladić, vozeći se s prijateljem na “kroseru”, na šumskom putu naletio na sajlu zavezanu za stabla preko puta, prenose 24sata.

– Dečki su se spuštali šumskim putem prema asfaltu. Tad su naletjeli na sajlu. U trenu ga je sajla zbacila s motocikla i pri tome ga teško ozlijedila – kazao je mještanin upućen u ovaj događaj. Kako se doznaje, prizor je bio stravičan. Prvi mladić ju je uočio i sagnuo se. Ali Dorian je nije vidio. Zapeo je za nju. Žica je za nesretnog mladića bila pogubna. Na mjestu njegova stradavanja, na šumskom puteljku u Lukežima, obitelj i prijatelji upalili su lampaše.

– Ne mogu nikoga optuživati jer niti sami još ništa ne znamo. Istraga je u tijeku i pokazat će što se i kako dogodilo. No ako je točno što se priča, da je netko postavio sajlu na šumskom putu, to nije normalno. Smatram, ako je nešto ograđeno, da je to trebalo biti i označeno – govori Dorianova majka.

– Prema dosadašnjim saznanjima, mladić je stradao 9. kolovoza tijekom vožnje motocikla šumskim putem na području Jelenja. Liječnička pomoć pružena mu je na mjestu događaja, ali je, nažalost, preminuo – izvijestila je lokalna policija. Istraga bi, dakle, trebala utvrditi tko je i zašto na šumskom putu postavio sajlu.

– Duže vremena je sajla tu, samo je prije bila postavljena niže, u razini koljena, a sad je bila podignuta, u razini prsa i vrata motociklista – kazao nam je jedan mladić.

Susjeda koja živi odmah do mjesta tragedije kazala je da motociklisti često voze tuda i nikome nisu nikad smetali. Kazala je da se inače vozi njih pet-šest u skupini, a u nedjelju je čula zvuk samo dva motocikla. To su bili Dorian i njegov prijatelj. Potresli su je zvuci Hitne, a potom i policije. Mladiću nije bilo spasa.

Previous article91 novooboljeli od korone, 2 osobe umrle
Next articleDr. Trobonjača o prijedlogu obaveznog nošenja maski na otvorenom prostoru: Ne znam koliko bi to imalo smisla

2 COMMENTS

  1. susjeda je prvi sumnjivac, nikome ne smetaju, nitko nije pitao kome smetaju nego što mislite o bajkerima, a odgovor je nesvjesno otkrio “meni smetaju” eto gospodo policajci, najbliža kuća sajli, eto vam krivca….

  2. Je odmah na robiju s njom, Sherlock. Nije ti palo na pamet da je novinar mozda pitao vise od napisanog u tekstu te objavio po njemu relevantne detalje iz susjedinog odgovora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here