Home Mozaik Opijati i korekcije učinili su svoje: Pamte je kao prekrasnu Crystal iz...

Opijati i korekcije učinili su svoje: Pamte je kao prekrasnu Crystal iz Dinastije, a danas ima 80 godina i izgleda puno drugačije!

905
0

Linda Evans, američka glumica nagrađena Zlatnim globusom, ali najpoznatija po ulozi Crystal iz serije “Dinastija”, uskoro će napuniti 80 godina. Slovila je za jednu od najljepših žena svijeta, a malo je onih koji nisu dijelili mišljenje da je natprosječno lijepa.

Sredinom 80-ih, zahvaljujući ulozi Crystal Carrington u seriji “Dinastija”, bila je jedna od najvećih ikona pop kulture. Inače, i prije “Dinastije” bila je poznata televizijska glumica, a sredinom šezdesetih glumila je u hit seriji “Velika dolina”.

Nakon “Dinastije” Linda nije uspjela ponoviti takav uspjeh, a niti jedna njena uloga nije imala takav odjek kao uloga Crystal. Unatoč tome što joj je karijera nakon “Dinastije” pala, mediji su s velikim zanimanjem nastavili pratiti njezin ljubavni život.

Evans je bio u braku šest godina s producentom Johnom Derekom, koji je iza sebe ostavio glumicu Marie Caitlin Collins, koja je imala jedva 18 godina i koja je promijenila ime u Bo Derek nakon što se udala za Johna. To je Lindu potpuno uništilo i to je jednom priznala u intervjuu koji je dala Oprah Winfrey.

– Na vlastitoj sam koži osjetio holivudski teror mladosti i ljepote. Tada sam imao samo 28 godina, ali čini se da sam bio prastar za Johna. Jednostavno nakon toga uvijek sam imala dojam da nisam dovoljno dobra i da moram što prije nešto popraviti na svom izgledu – rekla je Linda i priznala da je zbog cijele situacije pala u depresiju. Od 1989. do 1998. bila je u vezi s glazbenikom Janijem, no ni to joj nije pomoglo da izađe iz depresije.

Tada su počeli njezini prvi odlasci estetskim kirurzima, a kako je vrijeme odmicalo i starila, tako su njezini odlasci estetskim kirurzima postajali sve češći. Kad je ni novi izgled više nije mogao usrećiti, posegnula je za drogom i prije nekoliko godina osvanula na naslovnicama časopisa kada je uhićena zbog vožnje pod utjecajem opijata. Bilo je to prije sedam godina, a policija je tada u njezinom automobilu pronašla veću količinu tableta za koje nije imala recept.

Pravdala se da ih je uzela zbog bolova u leđima, no čini se da su tablete djelovale i na nju, budući da je policajcu umjesto vozačke dala kreditnu karticu. Evans je na kraju osuđena na uvjetnu kaznu, a njezine su tablete zaplijenjene.

Danas je zbog turbulentnog i teškog života, a kasnije i estetskih zahvata, potpuno neprepoznatljiv. Evo kako to danas izgleda:

Previous articleDinamo dogovara drugu najveću kupovinu u povijesti kluba: Dovodi braniča iz Serie A
Next articleMilan Radović: Novi trener će biti – Tadić!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here