Home Mozaik Oprez, uznemirujuće! Morski pas zgrabio čovjeka za ruku i trgao, sve se...

Oprez, uznemirujuće! Morski pas zgrabio čovjeka za ruku i trgao, sve se odvijalo ispred očiju djeteta!

520
0

I najmanji morski psi mogu gadno ozlijediti. Naučio je to na težak način sada i Brett Reeder s Floride, čija je supruga snimila i objavila trenutak kada ga je limunski morski pas zgrabio za ruku i zamalo mu odgrizao najmanji prst na lijevoj ruci.

Reeder je neki dan odveo obitelj u ribolov u Parish, pritom imao dosta sreće s ribama, međutim u jednom trenutku mu se udica zakačila u škrge morskoga psa.

Ribič je dva metra dugačkog psa zatim pokušao izvaditi rukama i osloboditi udicu, međutim životinja se izmigoljila i zgrabila ga za ruku.

Mandy Reeder snimku incidenta objavila je na nekoliko društvenih mreža, TikTok ju je u međuvremenu uklonio, ali nije i Facebook, platforma na kojoj je supruga nešto kasnije postavila fotografiju dobro raspoloženog muža u bolničkom krevetu.

“Tko igra glupe igre, osvaja glupe nagrade”, napisala je Mandy u komentarima.

Brett je u bolnicu u Miamiju prebačen helikopterom, a za portal Bradenton je kazao da se malo prepao kada mu je putem počeo padati krvni tlak. Portal također prenosi i informaciju da ima nade da mu prst bude spašen.

“Srećom, pustio je prst u zadnji čas. Kriv sam što sam se uopće doveo u takvu situaciju”, kazao je Reeder, koji je nekoliko sekundi živio u uvjerenju da je životinja otplivala s dijelom njegove ruke u ustima.

Previous articleVulin: I dalje postoji opasnost od atentata na Vučića
Next articlePerišić debitirao za Tottenham, Englezi oduševljeni: Kakva cameo uloga!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here