Home Mozaik Osam godina nakon što ju je silovao, stigla joj je jeziva poruka...

Osam godina nakon što ju je silovao, stigla joj je jeziva poruka na telefon: Zbog ove rečenice, sledila se

298
0

Shannon Keeler iz Pennsylvanije prije osam godina bila je brucoš na koledžu Gettysburg.

Nakon jedne večeri bila je silovana. Tada su za priču znali samo njezini roditelji i najbolja prijateljica s kojom je Shannon i danas bliska.

Međutim, osam godina nakon užasne noći koja joj je promijenila život, Shannon je prihvatila zahtjev za prijateljstvo na Facebooku od nepoznate osobe koja joj je potom napisala ovu poruku.

– Silovao sam te – stajalo je u poruci.

U sljedećih nekoliko minuta Shannon je primila još nekoliko poruka koje su pokazivale da bi njihov autor doista mogao biti silovatelj s fakulteta.

– Morao sam te imati. Nikada to više nisam ponovio ni s jednom djevojkom ni prije ni poslije – stajalo je u porukama.

Shannon kaže za Inside Edition da je mislila da se njezin dečko možda šali, otvarajući lažni račun da vidi njezinu reakciju. Ovaj trenutak ju je vratio u prošlost i njen život sada je po drugi put stao.

– Te večeri na fakultetu napao me stariji kolega prateći me do sobe u domu. Zatim je silom ušao unutra i silovao me. Nakon tog čina se rasplakao i otišao. Dvije godine kasnije pokušala sam uvjeriti policiju da otvori slučaj, ali su me odbili. Sada imaju dovoljno tih poruka za otvaranje istrage. Nadam se da će se odazvati. Ako ne zbog mene, onda da spriječim tu osobu da dalje povrijeđuje žene – kaže Shannon.

Policija iz Pennsylvanije potvrdila je da je otvorila istragu, dok su predstavnici koledža Gettysburg rekli da su “jako uznemireni slučajem i vezom Shannon i njezine noći s institucijom”.

Shannon ističe da joj je nakon silovanja život spasio lacrosse, sport u kojem je vrlo dobra.

– Pronašla sam sebe, ali dio mene godinama ne može dalje. Zato mi je važno da policija to prihvati i dovrši slučaj – kaže Shannon Keeler.

Previous articleVIDEO: Rus se zapalio jer ne želi u rat protiv Ukrajine
Next articleVIDEO: Ukrajinski ministar obrane objavio snimku rušenja ruskog aviona SU-30 Stingerom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here