Home Biznis Oslikavanje kamiona i teretnih vozila – Kako ih koristiti za promociju i...

Oslikavanje kamiona i teretnih vozila – Kako ih koristiti za promociju i branding?

1082
0

Oslikavanje kamiona i teretnih vozila može biti vrlo učinkovita marketinška strategija za promociju i razvijanje vašeg branda. Ovakav interaktivan i mobilan format oglašavanja otvara priliku vašem brandu da dosegne široku publiku, na različitim lokacijama, u različitom vremenskom periodu. 

Usluga oslikavanja vozila najpopularnija je usluga koju Pismoreklam.hr nudi, a iza sebe imaju već 30 godina iskustva u ovom području. Osim oslikavanja, njihov stručni tim će i dizajnirati izgled vašeg vozila s ciljem da se što bolje prenese poruka vašeg branda.

Koje su sve prednosti oslikavanja kamiona i teretnih vozila u marketinške svrhe? Kako ih što bolje iskoristiti za promociju i branding? Saznajte u nastavku.

Mobilne reklame

Oslikavanjem kamiona i teretnih vozila u marketinške svrhe dobivate pokretnu reklamu koja predstavlja vaš brand i prenosi njegovu poruku na različitim lokacijama koje pokrivaju njihovu rutu. Ovakva mobilna marketinška platforma omogućiti će vam širenje vaše publike i dopiranje do novih ciljanih grupa koje inaće ne bi stupile u kontakt s vašim brandom. Atraktivni marketinški dizajnovi na vozilima privući će pažnju ne samo prolaznika već i drugih vozača i suučesnika u prometu. Vaš brand ubrzo će postati prepoznatljiv na cestama i šire.

Podizanje svijesti o vašem brandu

Oslikavanje kamiona i teretnih vozila omogućava vam da povećate svijest o vašem brandu i ponudi na širokom području. Kada ste svakodnevno izloženi publici koja viđa vaše reklame na putu i u svojoj okolini postajete dio njihove svakodnevice, a samim time podižete njihov interes za vaš brand. 

Osmišljavanjem kreativnih i inovatnovnih dizajnova privući ćete pozornost svakoga tko se susretne s vozilima oslikanim vašim reklamama i potencijalno ih motivirati da posjete vašu web stranicu ili fizički dućan ili jednostavno odluče potražiti dodatne informacije o vama. 

Mogućnost personalizacije

Zahvaljujući talentiranom kreativnom timu Pismoreklam.hr, oslikavanje kamiona i teretnih vozila dolazi uz veliku fleksibilnost i široke mogućnosti personalizacije. Naš dizajnerski tim za vas će osmisliti dizajnove koji se u potpunosti slažu s vašim brandom i podižu ga na višu razinu. Unutar dizajna imate mogućnosti ukomponiravanja vašeg loga, slogana, boja branda i vizualnog identiteta koji želite zadržati. 

Također, imate mogućnost prilagođavati dizajn u skladu s područjem na kojem će se vozila kretati i ciljanom publikom na tim lokacijama, različitim marketinškim kampanjama koje imate u toku ili sezoni u kojoj se nalazite. 

Viralni potencijal

Današnja kultura dijeljenja slika i doživljaja na društvene mreže još je jedan od faktora koji rade u vašu korist. Ljudi često fotografiraju zanimljive pojedinosti s kojima se svakidašnjem životu, kamioni i teretna vozila oslikana dizajnovima koji privlače pažnju vrlo lako mogu postati popularni na društvenim mrežama i dovesti do viralne popularnosti vašeg branda. 

Ovakvu mogućnost možete dodatno iskoristiti tako što ćete se direktno uključiti na društvene mreže i dodati svoj personalizirani hashtag ili profil na sami dizajn.

Mogućnosti partnerstva i sponzoriranja

Kvalitetni i privlačni dizajnovi na kamionima i teretnim vozilima mogu vam otvoriti i dodatne mogućnosti širenja poslovanja ostvarivanjem partnerstva i sponzorstva s drugim brandovima ili eventima. Rezultat ovakvih suradnji je dodatno povećanje vidljivosti vašeg branda među ciljanom publikom.

Zaključak

Oslikavanjem vozila možete pretvoriti kamione i teretna vozila u svoje personalizirane marketinške alate s odličnim potencijalom za dugoročan uspjeh.. Pokretnost i visoka vidljivost ovog tipa vozila omogućuje vam lagano stupanje u kontakt sa širokom ciljanom publikom i povećanje svijesti o svom brandu. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here