Home Mozaik Ostao je zaprepašten pronađenim u zidovima kuće: ‘Ovo još nisam vidio u...

Ostao je zaprepašten pronađenim u zidovima kuće: ‘Ovo još nisam vidio u 20 godina karijere’ (FOTO)

135
0

Nick Castro, vlasnik dezinsekcijske i deratizacijske tvrtke Nick’s Extreme Pest Control iz kalifornijskoga grada Santa Rose, svašta je vidio u dvadesetak godina otkako se prihvatio tog posla, ali ovakav slučaj – nikad!

Naime, angažiran da se pozabavi kukcima u jednom tamošnjem domu, taj je stručnjak isprva pomislio kako je probleme stanarima stvorila neka mrtva životinja zapela unutar zidova, prenio je The Washington Times i nastavio:

Međutim, kada je Castro izrezao rupu u zidu kako bi je pronašao, iznenada je ostao zatrpan žirovima!

Po podu se prosulo na tisuće plodova, pa je Castro ubrzo spoznao da su djetlići tu kuću koristili kao izvanredno mjesto za skladištenje hrane.

U statusu na Facebooku je napomenuo kako mu je trebalo osam vreće za smeće kako bi izniso sve te žirove te da je zaliha težila preko 300 kilograma.

“Kako bih gurnuo ruku u zid, tako bi novi žirovi samo ispadali. U jednom trenutku sam se zapitao ima li im kraja”, prepričao je Castro i tome dodao da su žirovi bili nagomilani sve do potkrovlja.

Previous articleIvana Knoll opet u seksi navijačkom outfitu: Osim zanosnih oblina, otkrila je i zbog čega se tako uredila (FOTO)
Next articleSeverina se uz ovaj video oprostila od Ćire: ‘Ovakvog vas se želim sjećati!’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here