Home Mozaik Ostavila bebu u napuštenoj kući: Nakon 10 godina majka saznala istinu koja...

Ostavila bebu u napuštenoj kući: Nakon 10 godina majka saznala istinu koja će vas smrznuti! (VIDEO)

324
0

Mama je ostavila bebu u napuštenoj kući. Jednogodišnja djevojčica pronađena je na hladnom i prljavom podu i vidjelo se da je danima bila sama. Sve je počelo jednog dana kada je obližnji susjed čuo dječji plač.

Nije se previše obazirao na ono što je čuo i vratio se svojim svakodnevnim aktivnostima. Međutim, sutradan je čuo isto! Činilo se kao da u toj kući nema nikoga, svjetlo nije gorjelo, samo se čuo plač bebe.

U tom trenutku muškarac je nazvao policiju. Kad je policija ušla, kuća je bila potpuno prazna. Ljudi koji su tu živjeli nestali su bez traga. Jedino što su ostavili je mala beba.

Na hladnom i prljavom podu pronađena je jednogodišnja djevojčica za koju se vidjelo da je danima bila sama! Tijekom istrage saznali su ime bebe, ali nikada nisu uspjeli pronaći njezine roditelje. Bebu su nazvali Liza i odveli je u bolnicu, gdje se oporavila za nekoliko dana. U toj istoj bolnici bila je i žena po imenu Ina Nika, koja je došla posjetiti bolesnog sina. Jednom prilikom čula je plač u susjednoj sobi pa je ušla vidjeti o čemu se radi. Vidjela je malu Lizu i odmah joj se proradio majčinski instinkt.

Od tog dana Ina je mališanu svaki dan donosila igračke, odjeću i hranu. Jednog dana Ina je shvatila da Lize nema. Kad se Liza oporavila, odveli su je u sirotište. Jako joj je nedostajala pa ju je odlučila pronaći. Kad ju je ponovno vidjela, bilo joj je jasno da je želi posvojiti. Nakon zakonske procedure konačno ju je vratila kući! Liza je tada imala dvije godine i bila je pomalo traumatizirana. Ina se nije predavala, poklanjala joj je jednako pažnje i ljubavi kao i svojoj biološkoj djeci. Bila je sigurna da će mališan uz puno ljubavi i topline uspjeti prebroditi i zaboraviti crne dane.

Kad je Liza malo odrasla, majka ju je upisala u plesnu školu, nadajući se da će se djevojčica opustiti i probuditi svoja čula. To je očito bila sjajna odluka! Uz ples, ali i ljubav nove obitelji, Liza je procvjetala u divnu i sretnu djevojku! Budući da je Liza tamnoputa, još se više isticala među svojim vršnjacima, pa je često bila vrijeđana. Međutim, danas je ona tinejdžerica koja je osvojila nekoliko nagrada na natjecanjima ljepote i čak dobila svoj prvi posao modela!

Njezina nevjerojatna priča i karijera modela proslavile su je diljem Rusije! Ubrzo je za to saznala njezina biološka majka. Sada kada je Liza poznata, majka je pokušala stupiti u kontakt s njom, ali nije uspjela.

Liza je upoznata sa slučajem i dobila je dosje o svojim roditeljima, pa je na njoj da odluči želi li se sastati s majkom koja ju je ostavila samu, na hladnom i prljavom podu kuće iz koje je otišla.

Previous articleLuka, vidiš li ovo? Kanađani se opako sprdaju s našim kapetanom, pogledajte samo kako su ga ponizili
Next articleFOTO Rendgenska snimka teško ozlijeđenog Saudijca je lažna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here